Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

011 вс

Напередодні новорічних свят та Дня св. Миколая – 15 грудня 2017 року студенти I–V курсів музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Криворізького педагогічного університету подарували дітям вікової категорії від 3-х до 18 років, що перебувають в «Центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей» Криворізької міської ради чудовий «Концерт казкових персонажів», а студенти художньо-графічного відділення – гру-діалог «Спілкування в малюнках».

0112 миколай всі0223 діти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У передсвятковій казково-музичній атмосфері діти з непідробною безпосередністю захоплювались яскравими казковими образами та доступними для дитячого сприйняття музичними творами в їх виконанні: святковою піснею «Різдво» у виконанні Кішечки-Дарини Бондаренко (кер. Д.Бондаренко), ляльковим фортепіанним танцем Кек-уок Ангела-Ольги Лашиної (кер. О.Ярошенко), твором для бандури «Ой, коляда, колядниця» у виконанні Ялинки-Анжеліки Колісниченко (кер. В.Зарванська), суворим танцем «Кобольд» від принцеси Жасмін-Маргарити Ріхтарич (кер. Т.Сидоренко) сучасним контемпом Анастасії Журавель (кер. О. Огірчак), Мелодією для гітари від Іванушки-Максима Момота (кер. І.Касілов), піснею Мелодія у виконанні Машеньки-Марини Єфременко (кер. Л.Косяк), грайливою сценкою двох персонажів із казки «Аліса в країні чудес» – Червоною Королевою-Анастасією Пастернак і Зайцем-Марією Поправкою та колядкою «Тиха ніч», яку вони виконали скрипічним дуетом (кер. В.Міщанчук). Завершувало концерт вокально-інструментальне тріо: Їжачок-Олександра Змієвська (ф-но), Фіона-Альбіна Курбанова (вокал), Буратіно-Іван Букрєєв (саксофон) композицією «Місто зірок».

IHECPfGulmcперсонаж

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дуже сподобались дітям, педагогам, вихователям ведучі казки – два Ангели (Марина Зарванська, Ольга Лашина), феєрверк емоцій, шалену підтримку від дітей отримав учень 9 класу КЗШ № 15 Принц-Микита Решетняк, з яким підтримує творчий зв’язок викладач Дубовий З.С., а також, безумовно, діти з нетерпінням очікували на появу св. Миколая з подарунками, задля чого із задоволенням працювали разом з ведучими (грали, запам’ятовували персонажів та музичні інструменти). В образ св. Миколая професійно ввійшов викладач кафедри музикознавства Захар Дубовий, причарувавши дітей свої бархатисто-лагідним тембром голосу і привітавши дітей піснею «Новий Рік» та пригостивши імбирним печивом – «миколайчиками», які люб’язно виготовила родина Пастернак, за що їм велика вдячність від організаторів, учасників, дітей і педагогічного колективу. Суттєву допомогу в організації і проведенні концерту надали студентка 1 курсу Сікач Олександра, ст. 3 курсу Щербаков Олександр.

0222 мшаdRXRYlR3dhI

 

Особливості звучання музичних інструментів, теплота і неперевершеність людського голосу, театральна інсценізація, щирі почуття душі створили напрочуд позитивну музичну атмосферу з яскравими мистецькими образами. Концерт мав виховну і профорієнтаційну спрямованість, впливове значення в психологічному, емоційному „оздоровленні” і духовному піднесенні діток. Казково-музичні образи, створені студентами факультету мистецтв, невимушене творче спілкування, солодкі подарунки дітям надали всім учасникам концертної програми святкового настрою, душевної теплоти і творчої наснаги.

 

vNyTUtvhUn85rQ7 lvmKnw

 

Матеріал підготувала О.Ярошенко

Більше фото в Галереї

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3457
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша