Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

0332 тріо02224 діти подар

 

Відкриті серця

Запам’ятай: від світлих посмішок твоїх

Настрій не тільки твій залежить,

Але, у тисячу разів і настрій інших…

Такі слова сказав поет Едуард Асадов. І це наповнює нас силою йти і дарувати посмішки іншим.  І тому, у цьому році факультет мистецтв вирішив подарувати святковий настрій дітям, відвідавши дитячий реабілітаційний центр. 

Знаєте, всі ці роки батьки дарували нам любов, лагідність, теплий настрій та подарунки на день святого Миколая, та і не тільки в цей день. І ми були щасливі… Та, розуміючи, що є діти, які не мають такої турботи і тепла,  хотілось подарувати  те що в нас є – старання, уміння та відкриті до них серця.  Ми старанно готувались і на концерті навіть себе не пізнавали…, але наших казкових героїв впізнавали діти і ще й як підтримували! Герої із різних казок  показали  свої  «скриті» таланти. Аладін вміє грати на гітарі, а його подруга Жасмін вправно виконує на фортепіано Кобольда. А принц із «Попелюшки», шукаючи свою наречену співає «Повернеться вона» і йому підспівує зал. Та і Маша, загубивши свого ведмедя, співала обнадійливу пісеньку. Янголи  Міла і Ліла вміло  виконували джаз і грали з дітьми і вихователями. І як у казці відбуваються чудеса, так і в нас Червона Королева із казки «Аліса у країні чудес» стала добрішою та заграла на скрипці із Зайкою різдвяну пісню «Тиха ніч».  Дивне тріо… де Буратино, принцеса Фіона та Їжачок виконували блюзовий  твір «Місто зірок», потішило дітей.  Ну  і куди ж без Святого Миколая, на якого так чекали діти і який приніс музичні і солодкі подарунки. Всі герої дружньо допомагали св. Миколаю.

Дивлячись на реакцію дітей, ми були вражені тим, що  вони відкрили свої серця для нас. Прийняли нас із щирістю та радістю. В такі моменти ми розуміємо навіщо нам потрібна посмішка, доброта щирість. Це повинно бути невід’ємною  частинною нашого життя!!!

Відгук підготувала студентка нрупи МХК-17 Олександра Змієвська

3458
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30