Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

Olimpiada 017126-28 квітня на Всеукраїнській  олімпіаді зі спеціальності "Математика", що проводилася на базі механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Криворізький державний педагогічний університет представляв студент ІІІ курсу фізико-математичного факультету Руслан Шпонька. І посів на цих змаганнях почесне третє місце. Вітаючи призера олімпіади з черговим його досягненням, розпитали детальніше про перебіг олімпіади та про враження від побаченого у Львові.

- Олімпіада проходила у два тури протягом двох днів, - розповідає Руслан. - Завдання цікаві, не менш цікаві та оригінальні авторські розв'язання задач організаторів змагання. Цьогорічними успіхами на олімпіаді (посів третє місце серед студентів педагогічних університетів) я завдячую викладачам кафедри математики та методики її навчання, зокрема В. В. Корольському, І. С.Дерезі, Л. О.Черних, С. Г. Шиперко, Д. Є. Бобилєву, Т. Г. Крамаренко, І. В. Лов'яновій.

- Ще зі школи для мене стало традицією щороку брати участь в олімпіадах з математики, - пригадує Руслан. - Не зраджую цій традиції і навчаючись в університеті. Вже третій рік поспіль є учасником ІІ етапу студентської олімпіади. 26-28 квітня мав честь представляти рідну Alma Mater на Всеукраїнській  олімпіаді зі спеціальності "Математика». На відкритті Олімпіади з вітальним словом виступили в. о. декана факультету, доцент кафедри геометрії та топології І. Й. Гуран, заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри механіки І. С.Кузь, голова жюрі олімпіади, доктор фізико-математичних наук О. Б. Скасків. На закритті Олімпіади привітав переможців й усіх учасників член-кореспондент НАН України, проректор з наукової роботи Львівського університету, професор Роман Гладишевський. 

Незабутнє враження справило на мене славне місто Львів, ще й досі переповнює відчуття піднесення від перебування на Замковій горі, у Львівському оперному театрі ім. С. Крушельницької, історико-культурному музеї-заповіднику "Личаківський цвинтар". Усе життя мріяв прогулятися вулицями Львова і скуштувати смаколики знаменитих львівських кав'ярень, але все ніяк не випадало нагоди. Тепер мрія збулася!

 

78DTeaxux k

E7LxNuTf1HU

uxiW6 CzEIU

Vb6P 5egzQU

1841
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша