1 березня 2017 року в 228 аудиторії головного корпусу КДПУ відбулася зустріч студентів ІІІ курсу з адміністрацією ДОТ «Парус» і ДОТ «Буревісник».

    На зустрічі студенти познайомилися із директорами таборів Бєліковою Тетяною Борисівною («Парус») та Федориновою Наталією Євгеніївною («Буревісник»), заступниками директорів із культурно-масової роботи Дремлюгою Олександром Олександровичем («Парус») й Альохіним Михайлом Михайловичем («Буревісник»), а також із представником профкому «АрселорМіттал Кривий Ріг» Петригою Ларисою Леонідівною.

     Заступник голови комісії молодіжної політики, культурно-масової та спортивної роботи профкому «АрселорМіттал Кривий Ріг» Петрига Лариса Леонідівна ознайомила присутніх із правовими аспектами кадрових питань у ДОТ, пояснила особливості набору студентів для роботи в таборах підприємства, розкрила філософію організації відпочинку й оздоровлення дітей у літній період.

     Директори ДОТ поінформували присутніх про особливості розташування, території та структури таборів, наголосили, що в «Парусі» та «Буревіснику», які мають свою історію і традиції та водночас відповідають сучасним вимогам, створено всі умови для організації цікавого і змістовного відпочинку. Бєлікова Тетяна Борисівна ознайомила студентів із вимогами, що висуваються до педагогічних працівників, найважливішою з-поміж яких є любов до дітей, акцентувала на важливості реалізації концепції, згідно з якою в центрі всіх табірних й екіпажних справ – особистість дитини. Директори запевнили, що любов до дітей, бажання навчатися та розвиватися, упевненість у власних силах, творчий підхід стануть запорукою успіху, а досвідчені педагоги допоможуть втілити в життя найсміливіші ідеї.

     Дремлюга Олександр Олександрович вказав на переваги тих, хто відвідає чотири блоки занять і отримає сертифікат про навчання в школі вожатих (додаткові 10 % до заробітної плати), Альохін Михайло Михайлович запевнив, що допоможе студентам подолати страхи, які вони мають. Старші вожаті щиро й емоційно поділилися спогадами про свою педагогічну практику в ДОТ, а Дремлюга Олександр Олександрович, ознайомивши присутніх із власним педагогічним кредо, вніс ноти ліризму в спілкування.

     Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері, сповненій позитиву й оптимізму. Багато студентів виявили бажання пройти літню педагогічну практику в дитячих оздоровчих таборах, розташованих у мальовничих куточках Херсонської області на узбережжях Чорного й Азовського морів.

«Парус» і «Буревісник» чекають на талановитих, ініціативних і креативних студентів Криворізького педагогічного!

1402
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31