символ земляцтва

Естонське земляцтво в Україні запрошує відвідати захід, присвячений 96-й річниці Тартуського мирного договору та незалежності Республіки Естонія. Його метою є ознайомлення студентської молоді та викладачів з ключовими аспектами історії Визвольних змагань в Естонії. Захід відбудеться на базі Криворізького державного педагогічного університету (ауд. 322 головного корпусу) 17 лютого 2017 року о 10.30.

Програма заходу передбачає:

  1. Відеозвернення до студентської молоді Посла Республіки Естонія в Україні Герта Антсу.
  2. Виступи Голови Естонського земляцтва в Україні, працівника посольства Республіки Естонія в Україні Маре Літневської та Голови Українського Літературного товариства імені Фрідеберта Тугласа, заступника голови правління громадської організації «Українська ініціатива» Ольги Тимчишин.
  3. Лекцію Голови Правління громадської організації «Українська ініціатива» Ю. А. Косенка (у супроводі презентації) про історію Визвольних змагань в Естонії, котрі завершилися підписанням Тартуського мирного договору та становленням першої Естонської Республіки у порівнянні з аналогічними процесами в Україні доби УНР.

Запрошуємо небайдужих громадян долучитися до обговорення важливих процесів минулого, знакових історичних події та політичних реалій  сучасності.

земляцтво


 

1225
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок