V осіння сесія Школи молодіжного лідерства «ПроЯв» пройде на базі КДПУ 8-11 жовтня за організації профспілки та студентської ради університету в партнерстві з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національний студентський союз».

Розвивати свої лідерські якості до Кривого Рогу приїдуть студенти з різних куточків України (Хмельницька, Чернігова, Дніпра, Краматорська, Києва). Серед 35 учасників і студенти Кривого Рогу.

Офіційне відкриття цьогорічної осінньої сесії «ПроЯв» відбудеться о 14:00 8 жовтня приміщенні Молодіжного центру КДПУ за адресою: вул. Героїв АТО, 79Б.

Програма заходу

08 жовтня – відкриття сесії, презентація Школи молодіжного лідерства «ПроЯв» та Молодіжного центру КДПУ.

09 жовтня для учасників «ПроЯву» проведуть тренінги – з медіаграмотності, командоутворення та розвитку впевненості.

10 жовтня відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету». Цього ж дня пройде презентація діяльності Німецького товариства міжнародного співробітництва #GIZ в Україні.

11 жовтня  – завершальний день. Учасники представлять свої самопрезентації «Хвилина в ліфті». Відбудеться вручення сертифікатів.   

Осіння сесія «ПроЯву» проводитиметься за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США), у рамках Програми національних обмінів та проекту «Містки громадської активності».

Запрошуємо ЗМІ до висвітлення етапів реалізації становлення молодих лідерів України.  


 

2612
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок