youthcenter collage1

Як раніше повідомлялося, за результатами щорічного конкурсу Групи Метінвест  «Місто – нашими руками», підтримку отримав проект «Молодіжний центр #StudHub», автором якого є студент групи ІП-15 факультету географії, туризму та історії  Ілля Лисоконь (громадська організація «Академія тренінгової освіти»). Цей проект увійшов органічною складовою до загального напрямку діяльності Криворізького педагогічного зі створення Молодіжного центру університету як осередку громадської активності молоді міста. Підтримку у розбудові Молодіжного центру КДПУ надає й Німецьке товариство з міжнародного співробітництва (GIZ).

Нині можна впевнено сказати, що реалізація цього амбітного і дуже актуального проекту виходить на фінішну пряму. День за днем Молодіжний центр набуває все нових рис осередку, орієнтованого на потреби та смаки сучасної молоді – людей, які впевнено дивляться у майбутнє і займають активну життєву позицію. Як повідомляє на своїй Facebook-сторінці І. Лисоконь, станом на 8 серпня Молодіжний центр готовий на 75% – закуплено офісну техніку, триває створення санітарно-побутових приміщень, узгоджуються окремі технічні питання.

Енергоефективна система освітлення, сучасні вікна, якісна підлога, стильний дизайн – прес-центр Криворізького педагогічного на власні очі переконався, що #StudHub облаштовується зі смаком та з думкою про кожного відвідувача. Серед пріоритетних планів – і створення рівних умов доступу для людей з особливими потребами.

Бажаємо авторам і виконавцям проекту Молодіжного центру наснаги, і з нетерпінням чекаємо на відкриття нового осередку цікавого та насиченого студентського життя!

youthcenter collage1


 

 

2269
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31