коллаж2

Затишний шаховий клуб «Еліта» вже давно став одним з улюблених місць змістовного і цікавого відпочинку інтелектуалів Криворізького педагогічного. Ідейний натхненник створення цього осередку поціновувачів стародавнього мистецтва гри в шахи – доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання, к. п. н. Володимир Олександрович Ківа – вже не перший рік плекає цей проект, який чи не з першого дня свого існування здобув популярність серед широких викладацьких та студентських верств КДПУ.

Кожного вівторка та четверга у клубі проводяться заняття з шахів і шашок, майстер-класи з рішення шахових композицій. Досвідчені гравці – В.О.Ківа та к. біол. н., доцент кафедри фізичної культури та методики її викладання В.І.Марчик – навчають початківців і консультують любителів, завжди готові поділитися секретами майстерності та родзинками власних шахових стратегій. Пропонує «Еліта» й заняття за індивідуальним планом – для тих, хто бажає ще глибше зануритися у таємниці мистецтва улюбленої гри інтелектуалів усіх часів.

коллаж3

План роботи шахового клубу на 2017-18 роки насичений подіями: вже відгриміли пристрасті змагань за осінній кубок «Еліти», відбувся шаховий турнір, присвячений Дню фізичної культури і спорту, визначилися переможці першостей КДПУ серед юнаків і дівчат, а також особистої першості університету з шашок серед жінок і чоловіків. Провідні шахісти університету взяли участь у міському турнірі з рапіду у шаховому клубі «Ферум», зустрілися з виконавчим директором міської шахової федерації В. В. Казміруком, долучилися до майстер-класу під його проводом.

коллаж1

У найближчих планах шахового клубу – чемпіонат з шахів серед студентів, які мешкають у гуртожитку 12 грудня та участь у традиційній універсіаді, у рамках якої на базі клубу кращі шахісти Криворізького педагогічного з’ясують, який з факультетів і структурних підрозділів університету може похвалитися найталановитішими стратегами і найкмітливішими тактиками.


 

3336
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30