медіаексперт 1

13 вересня 2017 року у гуманітарному корпусі Криворізького педагогічного відбулася зустріч з керівництвом медіа-платформи «Експерт-КР». Зі студентством I, II та V курсів факультету української філології поспілкувалися Валерій Ляшенко - директор незалежної медіа-платформи «Експерт-КР», Ольга Гончар (Хвостова) - головний редактор незалежної медіа-платформи «Експерт-КР» та Євген Павлов - автор власного блогу «@PAVLOV» і проекту «Об’єктиВИ».

Представники незалежної журналістської громади міста познайомили студентів і викладачів вишу з унікальним освітнім проектом «МедіаЕксперт», проведення якого заплановано у Кривому Розі з вересня 2017 по лютий 2018 року за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Проект «МедіаЕксперт» - це серія з чотирнадцяти тренінгів як для професійних журналістів, так і для тих, хто планує пов’язати своє життя з журналістикою. Для проведення тренінгів запрошуються визначні постаті у царині української медіа-сфери – зокрема, Зураб Аласанія та Андрій Куликов, а також медіа-експерти з суміжних сфер – Ірина Чулівська, Дмитро Кліманов та інші. Пропонована тематика не обмежується журналістикою:  учасники тренінгів мають нагоду здобути знання з редакторської справи, інформаційної безпеки, дізнатися про тонкощі сучасної журналістської діяльності, неформально поспілкуватися з  тренерами, отримати досвід нетворкінгу тощо.

медіаексперт 2

Серія тренінгів починається 23 вересня. Тривалість кожного тренінгу – 4-5 годин, періодичність – два-три тренінги на місяць.

Криворізькі медійники запросили студентів нашого вишу долучитися до здобуття унікального професійного досвіду та відповіли на питання аудиторії.

2360
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок