Юні хіміки 2

Уже шостий рік поспіль викладачі кафедри хімії та методики її викладання проводять заняття у Школі юного хіміка. Кожної другої суботи з жовтня 2012 р. організатори запрошують учнів 7-11 класів, їх батьків, а також усіх, хто цікавиться хімією до 110-ї аудиторії головного корпусу Криворізького державного педагогічного університету.

Метою «Школи юного хіміка» є популяризація та розповсюдження знань про одну з найцікавіших і найперспективніших наук сучасності – хімію. Викладання цієї навчальної дисципліни відбувається з демонстраціями хімічних дослідів та використанням мультимедійних засобів наочності. Учні Школи дізнаються цікаві й незвичайні факти, мають змогу поглибити вивчене в школі та отримати роз'яснення найбільш складних для розуміння фрагментів тем.

Юні хімікиСеред тем, які вивчаються у «Школі юного хіміка», ті, що викликають у школярів найбільше захоплення та запитання:

  • будова і властивості ароматичних вуглеводів та їх похідних;
  • огляд властивостей різноманітних сполук, засобів побутової хімії;
  • основи хімічної кінетики тощо.

Кожне заняття має цікаву назву, а в дослідах можуть взяти участь усі відвідувачі Школи.

Безкоштовні заняття у «Школі юного хіміка» викликають інтерес не тільки в учнівської молоді, а й серед дорослого населення Кривого Рогу, яке має змогу з користю провести своє дозвілля, дізнатися нове і здобути нові навички.

Якщо Ви бажаєте долучитись до лав слухачів «Школі юного хіміка», то маєте можливість зробити це в будь-який зручний час упродовж робочого графіка без попередньої реєстрації.

«Школа юного хіміка» у Криворізькому педагогічному – перший крок до опанування сучасної та потрібної професії!


 

3151
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок