Британська рада 2

4 липня 2017 року відбулася прес-конференція розробників міжнародного проекту КДПУ, з яким наш університет долучився до Програми Британської Ради щодо розвитку лідерського потенціалу університетів України. На захід було запрошено представників громадськості нашого міста та засоби масової інформації.

Зі вступним словом до учасників прес-конференції звернувся  ректор КДПУ Я. В. Шрамко. Він ознайомив присутніх з основними положеннями Програми, учасником якої став Криворізький педагогічний. Наголосив, що ця програма здійснюється Британською Радою в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) та реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України. Проект університету в рамках цієї програми передбачає ефективну співпрацю адміністрації, профспілкової організації та студентської ради задля формування соціального капіталу університету.
Відтак надав слово лідеру команди – доценту кафедри соціології та економіки М. С. Широковій, яка презентувала проект «Імідж університету як результат формування його соціального капіталу». Маргарита Сергіївна повідомила, що команда Криворізького педагогічного гідно представила один з провідних вишів Дніпропетровщини на міжнародній освітній арені та виборола право  на участь у Програмі серед 100 найвідоміших ВНЗ України, для участі в якій відібрано всього 14 вищих навчальних закладів. Вона підкреслила, що головним лейтмотивом проекту є його яскраво виражена соціальна складова, направлена на розвиток лідерських якостей студентства, викладачів та співробітників нашого університету, а також поглиблення та розповсюдження серед громади основних академічних цінностей.

Британська рада 1Доповідач детально зупинилась на завданнях проекту, серед яких провідною ідеєю стала розробка стратегій трансформації діяльності нашого вишу задля створення позитивного іміджу засобами формування соціального капіталу, представила команду проекту, до якої увійшли ректор КДПУ Я. Шрамко, голова первинної профспілкової організації Л. Бурман, доцент кафедри соціології та економіки М. Широкова, начальник відділу міжнародних зв’язків В. Турський, студентка ІІІ курсу факультету української філології С. Ізвекова,  а також заступник декана факультету географії, туризму та історії, доцент А. Тарасов і заступник декана психолого-педагогічного факультету, доцент О. Чаркіна. 
Ознайомивши присутніх зі структурою проекту, М. С. Широкова розповіла про основні етапи стратегії розвитку університету до 2025 року, окреслила шляхи імплементації новітньої бізнес-моделі в практику роботи Криворізького педагогічного, наголосила на важливості реалізації комплексних програм, покликаних сформувати корпоративну культуру співробітників провідного вишу Дніпропетровщини.

 

2166
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30