З  20 жовтня 2017 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1286 від 19.09.2017 року «Про надання доступу вищим навчальним закладам і науковим установам, що знаходяться у сфері управління Міністерства освіти і науки України, до електронних наукових баз даних» Криворізький державний педагогічний університет отримав доступ до наукометричної бази даних Web of Science.

Web of Science – це міжнародно визнана реферативна база даних наукового цитування, створена компанією Thomson Reuters. Web of Science надає можливість пошуку серед понад 12 тис. журналів і 160 тис. матеріалів конференцій в галузі природничих, суспільних, гуманітарних наук, що дозволяє отримати найбільш релевантні дані. Ця глобальна платформа, на  якій  розміщено бази наукової літератури і патентів, охоплює матеріали з природничих, технічних, біологічних, суспільних, гуманітарних наук і мистецтва. Web of Science індексує як традиційні видання, так і журнали  відкритого доступу. Платформа володіє вбудованими можливостями пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією. Крім пошуку, Web of Science встановлює посилання між певними дослідженнями з використанням цитованих матеріалів і тематичних зв’язків між статтями, встановленими авторитетними дослідниками, що працюють в даній області.

Доступ вищих навчальних закладів і наукових установ до міжнародних електронних наукових баз даних дозволить забезпечити тіснішу інтеграцію української науки до європейського і світового дослідницького простору. Можливості Web of Science відсьогодні доступні з усіх комп’ютерів університету за посиланням http://www.webofscience.com Після реєстрації особистого профілю науковця доступ до платформи можливий з будь-якого комп’ютера протягом шести місяців, після чого необхідно ще раз скористатися послугами ресурсу з локальної мережі університету. Запрошуємо науковців Криворізького педагогічного долучитися до плідної співпраці у системі глобальної наукової комунікації!

Корисні посилання

Web of Science для науковця, викладача, адміністратора: матеріали семінару від 12.10.2017

Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень та навчання

База даних Web of Science. Версія 5.22. Інструкція користувачу

Як швидко знайти потрібний журнал у Web of Science

Українські журнали у Web of Science

Наукова періодика України у дзеркалі Web of Science

Списки журналів Web of Science

Процедура включення наукових видань до реєстру Web of Science

2781
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30