12 квітня в головному корпусі Криворізького державного педагогічного університету відбувся другий природничо-математичний квест для школярів міста. Захід традиційно був організований силами викладачів і студентів кафедр фізики, математики, інформатики й хімії. Цього разу змагалися вихованці загальноосвітньої школи № 79, яка була представлена двома командами, та Криворізького центрально-міського ліцею, репрезентованого трьома командами.

Рисунок1

Квест – це не контрольна робота, не олімпіада й не вікторина. Почасти завдання квесту спираються на шкільні знання, проте вирішальними є вміння орієнтуватися в нестандартній ситуації, швидкість реакції, вміння вийти з площини й командна взаємодія. Тож змагатися на рівних можуть учні різних класів і з різним рівнем підготовки. Квест – це маленьке життя. Як і в реальному житті, задачі тут не мають єдиного правильного розв’язку, а кожен вчинок приводить до певних наслідків, і ситуація миттєво змінюється. Протягом гри учасники змогли відчути себе співробітниками секретної лабораторії, астрофізиками й спеціалістами з криптоаналізу. Про запеклість боротьби красномовно говорять досить невеликі розриви в балах між суперниками. У кінцевому підсумку перше місце виборола команда десятого класу Криворізького центрально-міського ліцею. Переможці й учасники були нагороджені грамотами й солодкими призами.

Рисунок2

Щиро вітаємо всіх переможців і тих, у кого головні перемоги ще попереду, і чекаємо на подальші зустрічі в стінах університету!

Рисунок3

 

1708
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30