Сьогодні, 20 квітня, у Криворізькому державному педагогічному університеті відбулася зустріч студентів-випускників 4-х і 5-х курсів із представниками відділу освіти Петрівської райдержадміністрації Кіровоградської області, які  ознайомили із системою роботи та перспективами розвитку освітньої галузі району. Понад 200 студентам нашого університету презентувалися вакантні посади в заклади освіти Петрівського району, до яких запросили працевлаштуватися.

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ 1

Про вакантні посади та соціальний захист молодих спеціалістів розповів нашим випускникам директор комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Г. Л. Москалець. Серед переваг, що гарантуються молодим фахівцям, Григорій Леонідович відзначив виплати матеріальної допомоги в розмірі мінімальної заробітної плати, грошової компенсації за прибуття до місця роботи, комунальні послуги, винагороди до  районного Тижня молодого вчителя, а для одружених – передбачена відомча квартира.

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ 2

Про моральну та матеріальну допомогу для молодих спеціалістів розповіла присутнім голова районного комітету профспілки працівників освіти і науки України Л. М. Горбанець. У той же час методист  Петрівського районного центру із обслуговування закладів освіти В. М. Савостікова акцентувала на можливостях працевлаштування на педагогічні посади студентів-випускників 4-х курсів.

Зустрічі випускників університету з роботодавцями – постійна практика університету. Їх організатором виступає Центр сприяння працевлаштуванню студентів і випускників, який діє в КДПУ. Запрошуємо всіх зацікавлених до проведення змістовних і продуктивних заходів, присвячених працевлаштуванню молодих фахівців.

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ 3


 

1738
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30