IMG 4812

Днями відбулося урочисте вручення сертифікатів про завершення навчання в  Summer English Institute, що видавалися від Trinity Western University (Canada). Літня школа з вивчення англійської мови тривала три тижні з 10.07 по 28.07.2017.  У ній взяли участь 80 учнів, які успішно пройшли тестування.

Серед учасників літньої школи SEI були викладачі та студенти Криворізького педагогічного. Університет гостинно прийняв також учителів, старшокласників, студентів та мешканців Кривого Рогу. Усіх навчали носії мови – канадські вчителі Daryl & Molly Porter, Sandra & Dennis Ford, Priszilla.  

IMG 4792

Щодня, з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 14:00, учасники школи інтенсивно практикували граматику, читання, вимову, дізнавалися про культуру, звичаї та міста Канади. Організатор школи не тільки забезпечили умови для повноцінного занурення слухачів у англомовне середовище, але й зуміли створити по-справжньому дружню атмосферу, яка сприяла ефективному засвоєнню нових знань і умінь. 

IMG 4769

Дякуємо всім учасникам та організаторам школи, нашим канадським друзям, та висловлюємо сподівання на продовження і подальший розвиток чудової традиції Summer English Institute наступного року.

IMG 4725

Нагадаємо, що Summer English Institute діє влітку четвертий рік поспіль на базі факультету іноземних мов. 

Усі фото з Summer English Institute незабаром у Галереї http://kdpu.edu.ua/gallery.html


 

2241
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок