У понеділок, 04 вересня 2017 року, відбулась планова оперативна нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету.

Основною темою наради було поселення студентів до гуртожитків університету. З доповіддю перед присутніми виступив начальник відділу гуртожитків Поляков Віктор Павлович. Він зокрема повідомив, що станом на 04 вересня поселені 98 студентів-першокурсників, 6 студентів інших курсів, перереєстровано на подальше проживання 64 студентів, які вступили на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «магістр». Також В.П. Поляков  зазначив, що перед поселенням працювала робоча комісія, яка перевірила стан кімнат та блоків. На початку навчального року традиційно будуть проведені організаційні збори зі студентами першого курсу, на яких ознайомлять з правилами проживання у гуртожитках. Під час обговорення зазначеного питання було наголошено на необхідності дотримання мешканцями гуртожитку платіжної дисципліни та на проведені подальшої роботи з покращення умов проживання в гуртожитках університету.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи В.А. Гаманюк – стосовно рекомендації до друку наукових видань кафедр університету та затвердження кафедральної наукової тематики;

- проректор з науково-педагогічної роботи В.П. Лисечко – про проведення 6 вересня 2017 року урочистого відкриття Молодіжного центру КДПУ та проведення 9 вересня 2017 року о 1000 Дня фізичної культури.


 

2317
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок