На черговій нараді при ректорі університету було заслухано питання про роботу прес-центру КДПУ. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, директор бібліотеки та помічник ректора.

Про роботу прес-центру доповідала помічник ректора Варданян М. В., яка акцентувала на основних завданнях інформаційної діяльності КДПУ та функціях прес-центру КДПУ. Також у доповіді розкрито результати роботи прес-центру КДПУ, що сприяло зростанню уваги до університету регіональних ЗМІ, абітурієнтів, які слідкують за офіційним веб-сайтом університету, його сторінкою у Facebook, поширюють інформацію на власних ресурсах, звертаються з листами на корпоративну пошту на адресу прес-центру, приймальної комісії, через зворотний зв'язок. Під час вступної кампанії місцеві ЗМІ неодноразово інформували абітурієнтів про перебіг Вступної кампанії – 2017, університет, його спеціальності.

Під час виступу Варданян М. В. окремо зупинилась на важливості підтримки інформації в актуальному стані на офіційному веб-сайті КДПУ, доповіла про моніторинг активності факультетів та кафедр, внесла пропозиції щодо основних напрямів удосконалення інформаційної діяльності університету. Повний текст доповіді.

В обговоренні взяла участь директор бібліотеки Віняр Г. М., яка підкреслила важливість діяльності прес-центру, повідомила про досвід роботи у прес-центрі працівників бібліотеки.

Із пропозицією проводити тренінги та навчання щодо оформлення публікацій на сторінках офіційного веб-сайту університету для відповідальних за інформаційне наповнення сторінок факультетів та кафедр виступила Бурман Л. В. Запропонувала активно залучати студентів спеціальності «Українська мова та література» до роботи прес-центру Остроушко О. А.

Підводячи підсумки обговорення, ректор університету Я.В. Шрамко високо оцінив ефективну роботу прес-центру КДПУ та наголосив на життєвій необхідності для успішного розвитку університету активної та цілеспрямованої інформаційної політики. Були дані конкретні доручення деканам, спрямовані на активізацію інформаційної роботи окремих факультетів і кафедр, зокрема щодо змістовного наповнення  відповідних сторінок на офіційному сайті університету.

У різному виступили:

- проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про результати проведення наради з відповідальними за профорієнтаційну роботу на факультетах та кафедрах. Про необхідність подати план профорієнтаційної роботи факультетів, оновити стенди факультетів та розглянути питання з профорієнтаційної роботи на радах факультету. Про організацію поселення у гуртожиток студентів заочної форми навчання;

- голова профспілки Бурман Л. В. – з інформацією про списки учасників осінньої сесії Школи молодіжного лідерства «ПроЯв», важливості участі у заході студрад факультетів.


 

2551
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок