06 листопада 2017 року відбулася чергова оперативна нарада при ректорі університету, в якій взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету та педагог соціальний.

На нараді було обговорено стан роботи зі студентами пільгових категорій. З доповіддю виступила педагог соціальний Василюк Т.Г., яка розповіла про пільгові категорії студентів, які навчаються в університеті, стан забезпечення житлом випускників, які мають статус сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, та стан працевлаштування випускників пільгових категорій. Тамара Григорівна зазначила, що всі такі студенти, які звернулись до університету з відповідною заявою, поселені до гуртожитків, їм призначені й здійснюються всі передбачені законом виплати. Обговорювалося на нараді також питання про організацію призначення соціальних стипендій.

У різному виступили:

- голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – про проведення 20 листопада 2017 року турніру «Декан та його команда», приуроченого до Міжнародного дня студента. Про завершення благодійної акції зі збору коштів на лікування Вовка В.С.;

- проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – про виконання розпорядження щодо призначення комісій для проведення конкурсу студентських наукових робіт. Про подання звітів з наукової роботи кафедр. Про обговорення Положення про Електронний архів (репозитарій) КДПУ та Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату в наукових працях працівників КДПУ. Про стан затвердження програм навчальних дисциплін для підготовки здобувачів PhD;

- декан факультету української філології Семененко Л. М. – із запрошенням на урочистості з нагоди 35-річчя відновлення підготовки вчителів української мови і літератури в КДПУ.


 

2988
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31