04 грудня 2017 року відбулася чергова оперативна нарада, яку провела перший проректор університету Остроушко О. А. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету.

На нараді обговорювався стан підготовки факультетів до зимової заліково-екзаменаційної сесії. Виступили декани факультетів, узагальнила інформацію завідувач навчально-методичного відділу Мальченко С. Л. Під час обговорення зазначено, що підготовча робота майже завершена і факультети готові до проведення заліків та екзаменів. Розклади екзаменів складено, на кафедрах затверджено й перезатверджено екзаменаційні білети, у деканатах підготовлено відомості обліку успішності. Декани проінформували про стан ліквідації академічної різниці студентами, поновленими на навчання та зарахованими для здобуття другої вищої освіти, про виконання навчальних планів. Наголошено, що захисти курсових робіт мають бути проведені відповідно до складених на кафедрах графіків та завершені до початку екзаменів. Залікова сесія також має бути завершена до останнього дня теоретичного навчання відповідно до графіку навчального процесу.

У різному виступили:

-  голова ППО КДПУ Бурман Л. В. – з інформацією щодо проведення універсіади «Бадьорість та здоров’я»;

- проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. – щодо організації наукової роботи студентів (підготовка до участі в конкурсах студентських наукових робіт, діяльність студентського наукового товариства) та викладачів (звіти з наукової роботи, створення робочих груп для подання наукових проектів на конкурси). Наголошено на необхідності реєстрації викладачів на наукових ресурсах scholar.google.com.ua та orcid.org;

-  проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В.П., який повідомив про заходи в університеті, заплановані найближчим часом.


 

3321
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31