aerobics 1

22 листопада 2017 року кафедрою фізичної культури та методики її викладання було організовано і проведено загальноуніверситетські змагання зі спортивної аеробіки. До Універсіади, яка цього року відзначила свій двадцятий ювілей, долучилися представниці шести факультетів Криворізького педагогічного. Під керівництвом головної судді, викладача кафедри Н. Г. Макаренко, незалежне суддівство забезпечувало компетентне журі, до складу якого увійшли професійні тренери зі спортивної аеробіки: артистичність учасниць оцінювали Юрій Шатохін та Юлія Константинова, а техніку виконання вправ – Ксенія Морозова і Євгенія Коржова.

aerobics 2

aerobics 3

Підготовка до свята спорту, краси і грації розпочалась ще у вересні. Учасниці змагань та їх групи підтримки продемонстрували чудові зразки командної роботи: нікого не залишили байдужими не тільки філігранно скоординовані й виконані дівчатами аеробічні вправи, кожна з яких складалася з чотирьох особливих елементів, а й гасла, плакати і кричалки від запальних уболівальницьких команд.

aerobics 4

Спортивна аеробіка – досить складний вид змагань, який вимагає чіткої злагодженості дій та справжньої командної роботи, але представниці Криворізького педагогічного не вперше доводять – для них немає нічого неможливого. Недарма саме спортсменки з природничого та фізико-математичного факультетів захищали честь Дніпропетровської області, виборюючи Кубок України зі спортивної аеробіки.

aerobics 5

aerobics 6

А на традиційній Універсіаді Криворізького педагогічного призові місця серед майстринь аеробіки розподілилися наступним чином: почесне третє місце посіли представниці факультету географії, туризму та історії, на другому місці опинились дівчата з факультету української філології, а переможницями цьогорічних університетських змагань виявилися спортсменки з психолого-педагогічного факультету. Вітаємо переможців та учасників спортивного свята!

aerobics 7

Більше фото в Галереї


 

3160
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31