all

Щорічна спартакіада «Бадьорість і здоров’я» в черговий раз зібрала працівників нашого вишу на свято фізичної культури, командного духу та здорового способу життя. Змагання з низки видів спорту проводилися з 10 січня, а завершилися 19 січня 2017 року, коли на урочистому закритті спартакіади пролунав фінальний акорд традиційної спортивної симфонії Криворізького педагогічного.

8 команд від факультетів та інших структурних підрозділів університету взяли участь у конкурсах оновленої естафети «Веселі старти», позмагалися у швидкості, спритності та витривалості. Учасники змагань та вболівальники створили у спортзалі головного корпусу Криворізького педагогічного атмосферу справжнього спортивного свята, де панують здоровий азарт, веселе завзяття та дух товариськості дійсно дружнього, згуртованого колективу.

У загальному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

І місце – факультет мистецтв

IMG 6709

ІІ місце – фізико-математичний факультет

IMG 6715

ІІІ місце – географічний факультет

IMG 6722

І хоча за результатами змагань визначилися кращі атлети нашого університету, у виграші залишилися всі учасники спартакіади. У черговий раз наші працівники отримали заряд бадьорості, відчули себе частиною динамічного, згуртованого колективу, покращили свій настрій і фізичну підготовку та з новими силами повертаються до педагогічної та наукової діяльності, що розпочнеться після закінчення зимових канікул.

Колаж

 

376
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок