флешмоб

Сьогодні, 7 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру, найкращі представниці студентства Криворізького педагогічного приєдналися до Всесвітньої акції #22PushupChallenge. Естафету наш університет прийняв від ДВНЗ «Криворізький національний університет».

Суть флешмобу полягає в тому, що його учасники мають віджатися від підлоги 22 рази. Це робиться на підтримку ветеранів війни. За підрахунками американських дослідників, близько 22 ветеранів війни щодня накладають на себе руки. Аби підкреслити важливість соціально-психологічної адаптації ветеранів, у США, а вже нині й в Україні, був започаткований рух #22PushupChallenge. До нього долучився і наш університет. У такий спосіб наші дівчата продемонстрували, що жіноцтво підтримує українських військових, що повернулися із зони проведення АТО, та прагне до миру в Україні.

Як передбачає флешмоб, студентки Криворізького педагогічного зафільмували своє віджимання та передали естафету Донецькому національному університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського, Жовтоводському та Нікопольському педагогічним коледжам.

Підтримаємо разом наших хлопців, які зі зброєю в руках боронять свободу і незалежність нашої Батьківщини. Вони – наша надія та опора. Слава Україні!

Героям Слава!!!


 

1393
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок