grant1

На цьому тижні було підведено підсумки щорічного конкурсу Групи Метінвест  «Місто – нашими руками» на кращий соціальний проект від громадських організацій, муніципальних закладів та мешканців нашого міста. Приємно відзначити, що серед 30-ти переможців є й проекти, розроблені викладачами і студентами Криворізького педагогічного. Зокрема, підтримку отримав проект «Молодіжний центр #StudHub», автором якого є студент групи ІП-15 факультету географії, туризму та історії  Ілля Лисоконь (громадська організація «Академія тренінгової освіти»).

Передбачається, що проект молодіжного центру «#StudHub», запропонований Іллею, буде реалізований на базі нашого університету. Ідея такого центру є дуже актуальною для Кривого Рогу – міста, знаного активним громадським життям студентів своїх вищих навчальних закладів.

Центр «#StudHub» є довгостроковим і перспективним проектом нашої молоді. Він буде мати розгалужену структуру, на його базі функціонуватимуть коворкінг, бізнес-школа, а також будуть реалізовуватись різноманітні програми суспільного студентського життя. Важливою метою діяльності майбутнього центру є і сприяння соціалізації внутрішньо переміщених осіб, які нині проживають у Кривому Розі.

Допомога у створенні власного бізнесу, організація мистецьких, просвітницьких та інших заходів, подій, наукових конференцій, майстер-класів, створення актуального культурного простору для цікавого, корисного та різноманітного дозвілля – все це чекає на активну молодь криворізьких університетів вже у вересні 2017 року, коли молодіжний центр «#StudHub» на базі Криворізького педагогічного гостинно відчинить свої двері для перших відвідувачів.

grant2


 

1748
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31