1 день 2

Сьогодні, 12 липня, у вищих навчальних закладах стартувала Вступна кампанія-2017. Гаряча пора прийому документів до університету розпочалася і в Криворізькому педагогічному.

Попри те, що в Україні запроваджено форму електронного подання документів для вступу до вишів, у приймальній комісії нашого університету від ранку було багатолюдно. Прийшли абітурієнти різних категорій, які вже визначилися зі своїм пріоритетом вступу, – Криворізький державний педагогічний університет. 

 

1 день 1

Уже сьогодні до приймальної комісії КДПУ свої заяви та документи надали абітурієнти, які мають спеціальні умови щодо участі в конкурсному відборі при вступі до університету, та ті, хто вже отримав освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст».  

У приймальній комісії надавалися вичерпні консультації і тим абітурієнтам, які вступають на спеціальності, що передбачають складання творчих конкурсів: Хореографія, Середня освіта (Образотворче мистецтво), Середня освіта (Музичне мистецтво), Дизайн та нова спеціальність – Середня освіта (Фізична культура). 

1 день 3

Зважаючи на високий попит до системи електронного «Кабінету вступника» у перший день вступної кампанії, не всі охочі змогли зареєструватися. Це можна буде зробити надалі, коли єдина державна електронна база з питань освіти вийде на повний робочий режим. Наші фахівці приймальної комісії надають абітурієнтам вичерпні консультації, які допоможуть їм у створенні електронного «Кабінету вступника» та подання документів до омріяного вишу.

Криворізький педагогічний – пріоритет № 1


 

2186
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок