IMG 8322

28 вересня 2017 року в актовій залі відбувся святковий захід до Дня працівників освіти. Урочистий захід зібрав викладачів, студентів, працівників, ветеранів Криворізького педагогічного.

Свято розпочалося з «Оди освіті» у виконанні народного камерного хору «Crescendo». З теплими словами привітання до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко. Він нагадав, що нині громада університету святкує з подвійної нагоди. Саме в ці дні кілька десятиріч тому Криворізький педагогічний відкрив свої двері для першої генерації майбутніх учителів. Відтоді наш навчальний заклад посідає чільне місце серед ланок освіти регіону. Ректор щиро подякував ветеранам університету, випускникам минулих років, очільникам міських шкіл та управлінню освіти за співпрацю.

DSC 8105

Начальник відділу кадрів С. А. Сокіряка урочисто оголосила наказ про нагородження кращих працівників КДПУ з нагоди професійного свята. Від імені усієї громади Криворізького педагогічного особисту подяку ректора університету отримала ювіляр – ветеран вишу Г. М. Бабцова.

Зі щирими словами вдячності ветеранам звернулась до присутніх і голова первинної профспілкової організації КДПУ Л. В. Бурман, зізнавшись у коханні до педагогічної професії. Вона нагадала про славетну історію університету, цінності, що об’єднують нашу громаду. Відтак запросила до слова ветеранів Криворізького педагогічного, завдяки яким уже понад вісімдесят років університет працює, розвивається, освічує і надихає все нові покоління педагогів.

DSC 7999

Лунали на святі і слова вдячності керівникам навчальних закладів середньої ланки освіти. Саме завдяки праці шкільних педагогів, кращі абітурієнти долучаються до студентства Криворізького педагогічного, гідно продовжуючи справу своїх учителів.

На святковому концерті кращі колективи музично-хореографічного відділення факультету мистецтв університету виконали народні, класичні й сучасні вокальні та хореографічні твори.

IMG 9123

Більше фото на нашій сторінці у фейсбук!


 

2502
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30