Бал першокурсника 0

26 жовтня 2017 року відбувся бал першокурсників Криворізького державного педагогічного університету під дзвінким гаслом «Together». Об’єднавши свої зусилля, студенти продемонстрували справжнє сузір’я талантів на святковому концерті. З теплими словами до присутніх звернувся ректор КДПУ, проф. Я.В.Шрамко, який привітав і дав напутнє слово всім першокурсникам.

Кожен факультет підготував по два неймовірних та захоплюючих виступи. Оригінальний задум номерів зробив захід сучасним, запальним та видовищним. Блискучий гумор, яскраві танці, душевні пісні – створювали приємну атмосферу серед студентства  та викладачів.

Відкривали концерт дівчата з факультету іноземних мов зі своїм виступом «Вітамін D», що дав старт для подальшого святкування. Справжнє військове дефіле показали хлопці з факультету дошкільної і технологічної освіти. А під акорди гітари пролунав ліричний вірш «Моя Україна» у виконанні тріо Кречко Ганни, Євгенії Лантешенкової, Наталії Рєвкової з факультету географії, туризму та історії. Приємною відзнакою першокурсників стало нагородження почесними грамотами за активну та сумлінну підготовку до балу.

Активна та драйвова молодь доклала максиму зусиль, щоб доторкнутися до серця кожного глядача. Своїми враженнями та переживаннями від заходу діляться наші першокурсники:

-    Дуже багато емоцій! Це щось неймовірне – хвилювання, сльози щастя, радість. Протягом цілого місяця в нас була ретельна підготовка до концерту. Я сподіваюсь, що ми впоралися на всі 100.

Факультет географії, туризму та історії Вінійчук Анастасія:

-   Це було дуже круто, кожен номер прокачав весь зал. Підготовка була довгою і проходила в декілька етапів: спочатку було змагання талантів серед різних груп нашого факультету, а потім кращих об'єднали в спільний номер. Це було дуже складно, але результат того вартий.

Психолого-педагогічний факультет Дар’я Білоус:

-   Враження про концерт дуже позитивні. Першокурсники цього року дуже доброзичливі, всі намагалися підтримати один одного. Ми проводили репетиції дуже довго, до останнього поту. Підчас підготовки в нас були труднощі та переживання, але ми зібралися і показали гідний виступ.

Факультет дошкільної і технологічної освіти Рябченко Юлія:

-   Цей захід став першою сходинкою у насиченому та яскравому студентському житті. Він відкриває блискучі перспективи,  нові знайомства, дорогу в підкорені вершин науки. Бажаємо подальших успіхів у навчанні, натхнення в творчості, щоб студентський запал ніколи не вичерпувався!

Валерія Безуглова, студентка факультету ДТО

Фотоальбом із заходу на нашій офіційній сторінці у фейсбук


 

2846
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок