Сьогодні, 9 листопада, відбулося чергове засідання вченої ради КДПУ.

Питання практичної підготовки студентів університету було основним з-поміж тих, що розглядалися на засіданні. З розгорнутою доповіддю про всі види практичної підготовки, які проходять студенти протягом навчання в університеті, виступила завідувач навчально-методичного відділу С.Л. Мальченко. До обговорення цього питання залучилися перший проректор університету О.А. Остроушко та ректор університету Я.В. Шрамко, які наголосили на необхідності втілення нових форм проходження практик та  звітності про них.

На засіданні були затвердженні навчальні програми по кафедрах університету; Положення  про запобігання та виявлення академічного плагіату в наукових працях працівників Державного вищого навчального закладу «Криворізький державний педагогічний університет» та Положення про репозитарій (електронну базу даних) Державного вищого навчального закладу «Криворізький державний педагогічний університет».

Розглянуто питання навчально-наукового сектора, відділу аспірантури та докторантури.

У «Різному» Я.В. Шрамко, ректор університету, зокрема, наголосив на необхідності внесення  якісних змін у підготовці студентів до участі в олімпіадах та конкурсах студентських наукових робіт. Він також зосередив увагу присутніх на кадровому складі університету, закликав активізувати роботу кафедр по отриманню вчених звань.

З рішеннями Вченої ради можна буде ознайомитися за посиланням: http://kdpu.edu.ua/pro-nas/vchena-rada-universytetu/rishennia-vchenoi-rady.html


 

3014
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок