phoca thumb l dsc 0193

14 листопада 2017 року у холі Криворізького педагогічного було багатолюдно. Учасники традиційного осіннього ярмарку на честь Міжнародного дня студентів гостинно запрошували всіх охочих скуштувати смаколики та долучитися до благодійності.

Спільною темою цьогорічного свята стала «Еволюція». Представники факультетів нашого університету запропонували гостям познайомитися з власним творчим осмисленням різних етапів розвитку цивілізації.

На розсуд журі та відвідувачів були представлені яскраві театралізовані презентації тематичних меню кожного факультету, які оцінювалися за видовищністю презентацій, відповідністю страв і оформленням обраної тематики.

Першим презентував свою ярмарку психолого-педагогічний факультет, який розкрив таємниці загадкового Стародавнього Єгипту. Цезарь обрав свою Клеопатру. 

phoca thumb l 20171114 094552

Факультет дошкільної і технологічної освіти пропонував поринути до атмосфери найдавнішої з цивілізацій – Стародавнього Китаю і Тибету.

DSC 0026

До доби античності запросив долучитися факультет іноземних мов. Усі побували на Олімпі.

DSC 0038

Природничий факультет обрав історію легендарних воїнів стародавньої Скандинавії. Могутній Одін вів до пригод вікінгів-студентів.  

DSC 0144

Японську культуру презентував фізико-математичний факультет.  

DSC 0103

Завзяття і гарт козацької доби презентував факультет географії, туризму та історії. Без українського гумору та страв не обійшлося. 

DSC 0120

А українська філологія обрала екзотичний колорит африканських племен. Ефіопія представлена філологами в танцях і кухні. 

DSC 0067

Завершальним акордом стала презентація факультету мистецтв, який на власній гостині творчо осмислив культурний спадок Київської Русі.

DSC 0005

Усі студентські родини прагнули до перемоги, адже нагородою за кращу ярмаркову презентацію вже традиційно стало право вибору дати виступу на фестивалі «Студентська весна – 2018». Тож, чекаємо на оголошення переможців конкурсу вже цієї п’ятниці, 17 листопада, на урочистому концерті «Студент року».

Більше фото в Галереї


 

3061
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок