IMG 6789

Вчора, 25 січня 2017 року,  в університеті відбулася нарада, присвячена профорієнтаційній роботі. Участь у ній взяли обрані представники від кожного факультету і кафедри, які активно долучаються до цієї цікавої і водночас відповідальної справи. 

На початку засідання до уповноважених за профорієнтацію звернувся в.о.проректора з науково-педагогічної роботи В.П.Лисечко. Валерій Петрович наголосив, що цього року наш університет не лише продовжує використовувати перевірені часом види професійної орієнтації майбутніх студентів університету, а й запровадив нові, експериментальні форми. Адже необхідно максимально інформувати майбутніх абітурієнтів про широкий спектр спеціальностей університету через друковану продукцію, офіційний сайт, особисті контакти. У Криворізькому педагогічному готуються як фахівці з усіх загальноосвітніх дисциплін (гуманітарних, природничонаукових, мистецьких), так і з більш широкого спектру спеціальностей, таких як психологія, соціальна робота, туризм, дизайн, хореографія. Цього року університет проліцензував ще 2 нові спеціальності – фізичну культуру й переклад. Всі вони дають можливість абітурієнтам обрати в нашому університеті майбутню професію з урахуванням своїх здібностей, потреб і бажань.  

IMG 6803

Про переваги навчання в Криворізькому державному педагогічному університеті говорила відповідальний секретар приймальної комісії університету, к.п.н., доц. О.В.Віхрова.  Серед них, фіксований обсяг бюджетних місць на спеціальності галузі знань «Середня освіта», можливість дозарахування на бюджетні місця, першочерговість вступу для абітурієнтів, які по завершенню університету працюватимуть у сільській школі. Цього року для абітурієнтів знову працюватиме консультаційний пункт, де наші фахівці нададуть усім вступникам до нашого університету консультації щодо створення електронного кабінету. Наразі в університеті завершується підготовка роботи пункту реєстрації на ЗНО.  Більш детальна інформація про Правила прийому до КДПУ.

1 1

На нараді було представлено досвід профорієнтаційної роботи в інших ВНЗ, а також звернулася увага на можливість урізноманітнення наукових заходів для учнів середньої школи. Не оминули на засіданні питань про престижність учительської праці, переваги та складнощі набору абітурієнтів на непедагогічні спеціальності, фінансування навчального процесу та багато інших.

Профорієнтаційна діяльність нашого університету має бути спрямована так, щоб майбутній абітурієнт дійсно переконався: Криворізький педагогічний — пріоритет № 1.

2

716
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31