IMG 5801

10 січня 2017 року відбулася нарада-семінар, присвячена початку роботи нового веб-сайту КДПУ. Як повідомлялося раніше, оновлений веб-ресурс вишу став доступним у режимі онлайн 1 січня 2017 року за адресою kdpu.edu.ua. Метою наради-семінару стало ознайомлення відповідальних за наповнення сторінок оновленого сайту зі структурою ресурсу, особливостями подання інформаційного продукту і технологією використання функціоналу, необхідного для розміщення матеріалів на сайті.

Базовими принципами роботи нового офіційного інтернет-представництва КДПУ стала максимальна оптимізація процесу розміщення нового контенту, збільшення оперативності інформування, усунення бюрократизації оновлення сторінок. Роботу сайту буде побудовано на принципах децентралізації та відповідальності кожного структурного підрозділу за інформаційне наповнення власних розділів.

Сайт було створено силами викладачів і працівників нашого Криворізького педагогічного. Повністю оригінальний веб-продукт, як і належить офіційному інформаційному ресурсу університету, оформлено в сучасному мінімалістичному стилі, не перевантаженому ні візуальною, ані текстовою інформацією.

У формі веб-семінару відповідальні за наповнення розділів сайту мали змогу ознайомитися з технологією публікацій матеріалів, завантаженням файлів на Google диск та іншими аспектами роботи з функціоналом сайту.

Офіційний веб-сайт КДПУ запрацює у повну силу з 1 лютого поточного року, коли буде в основному завершено наповнення контентом усіх розділів нового веб-представництва вишу.

Відповідальні фахівці кожного структурного підрозділу вже зараз наполегливо працюють над інформативними, корисними і цікавими матеріалами, які максимально повно розкриють усі аспекти діяльності вишу.

Тож запрошуємо всіх завітати на сторінки оновленого сайту Криворізького педагогічного та долучитися до нового етапу в історії нашого вищого навчального закладу!

IMG 5823

81
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30