Останні оновлення

Про уведення в дію рішення Вченої ради Університету від 14.03.2024 р. (протокол № 12)
Про уведення в дію рішення Вченої ради Університету від 14.03.2024 р. (протокол № 12)
Про результати організації та ведення цивільного захисту в університеті у 2023 році
Про зміну назви юридичної адреси в документах університету
Про перелік освітніх програм університету на 2023-2024 навчальний рік

Дипломи бакалаврів отримали випускники фізико-математичного факультету Криворізького державного педагогічного університету. А серед них 37 студентів спеціальності «Математика». Їм присвоєно кваліфікацію «Бакалавр математики. Вчитель Математики». Дизайн отриманих дипломів оригінальний і розроблений викладачами факультету мистецтв КДПУ.

З щирими словами привітання з нагоди цієї події до студентів звернулася декан фізико-математичного факультету, доцент О.В. Віхрова, завідувачі кафедр, куратори груп.

Серед настанов завідувача кафедри математики та методики її навчання, професора В.В.Корольського – побажання випускникам стати висококласними фахівцями і продовжити навчання у магістратурі.

Говорили під час вручення дипломів про те, що держава повертається обличчям до учителів. Адже нещодавно значно підвищили заробітну плату учителів, розширюються можливості для впровадження інноваційних підходів у навчанні. Поряд з тим, вчителів очікує таке випробування, як сертифікація. Хто отримає сертифікати, той матиме значні преференції.  І що найголовніше, то у Кривому Розі є ринок праці. Не вистачає у школах на сьогодні як учителів інформатики, так і учителів математики та фізики.

– Рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти, – говорить професор кафедри інформатики та прикладної математики С.О. Семеріков. – Поки ще вони на першому щаблі. Я пропоную випускникам зробити наступний крок і перейти на другий рівень вищої освіти. Щоб усі наші бакалаври стали магістрами. Це побажання для випускників всіх спеціальностей фізико-математичного факультету університету. А щодо тих, хто вже починає професійну діяльність, то запевню, що ніколи ще країна не вкладала стільки зусиль і стільки коштів у вчительську професію. Бажаю їм бути гідними представниками нової української школи.

 

Дізнавалися ми про плани в окремих випускників.

Бакалаври фізики Ольга Гарбуз і Марина Науменко побажали своїм одногрупникам продовжити навчання у магістратурі і у подальшому працювати за покликанням педагога.

Для Катерини Шевченко день вручення дипломів – свято. Вона хоче працювати вчителем, адже навчати молодь це дуже відповідально.

Ольга Банада говорить, що сьогодні підведено підсумок роботи за чотири попередні роки. Можна порадіти і за себе, і за своїх одногрупників. І, звісно, щоб в наступні півтора роки навчання у магістратурі, покращити результати, підвищити рівень кваліфікації. І хоча попереду ще вступні іспити, вже відчуває літо і відпочинок.

Дейнега Ольга розповідає, що спробує вступити на бюджет у магістратуру і одночасно працювати у школі. Адже хоче вже спробувати роботу з дітьми і розібратися, що для неї є покликанням у житті. Своїм однокурсникам бажає все встигати і бути ще дружнішими.

Работа Катя говорить, що для неї це особливий і чудовий день. І що вона вдячна Криворізькому педагогічному університету за те, що дав для неї путівку у життя, за чудове спілкування зі студентами та викладачами. Катя планує йти працювати вчителем математики.

Голова студентської ради факультету Лісова Надія і староста групи Лис Юлія радо вітають своїх одногрупників з тим, що зробили ще один крок до своєї мрії. І бажають їм нових звершень: «Все буде добре!»

2197
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31