DSCN0640

Коли в твоїй країні відбуваються жахливі ситуації, наприклад  гинуть невинні люди, наші чоловіки, сини, діти, кохані, то кожен старається допомогти  чім може. Я студентка другого курсу, Криворізького державного педагогічного університету зі своїми сокурсницями факультету дошкільної і технологічної освіти, відвідали один дуже серйозний захід. Нас запросили приїхати до військової частини, на постійне місце дислокації 17 окремої танкової бригади, які щойно повернулися із зони АТО. Нас зустріла дуже приємна дівчина Оксана Личкова, яка із ними повернулася до рідного міста. Ми були вражені кількістю людей, які повернулися додому.

DSCN0698

За командою головного вишикувалися. Коли почали промову командири бригади про всі вчинки, подвиги, втрати, у нас з дівчатами покотилися сльози, 108 чоловік покинули цей світ героїчною смертю. Ми їх вшанували хвилиною мовчання. Далі розпочалася видача похвальних листів, подяк, фотокарток, орденів для тих військових, які зробили вагомий внесок для захисту своєї країни. Ми допомагали передавати відзнаки головному командиру для вручення військовому. Після цієї церемонії розпочалися промови. Виступав мер міста, його заступники, а потім із заключною промовою священик. На параді був присутній військовий оркестр, який грав гімн України коли нагороджували військових.

DSCN0636

Після завершення всього заходу, кожна колона військових крокувала коло, і я була вражена значною кількістю жінок в колонах, і коли я на них дивилася, в мене виникало питання: «як вони там витримали, бо навіть деякі чоловіки з сильним духом, не могли витримати всього того, що витримали вони?»… Коли бачиш таких людей, розумієш, що з ними було, як вони там жили, а точніше виживали, то ти забуваєш про всі свої негоди і просто поглинаєш у їх світ.

На військовій частині до нас багато хто підходив: хтось просто привітатись, хтось спитати як наші страви і звідки ми приїхали. Я не замітила ні однієї людини яка б не посміхалась, я дуже рада, що всі вони повернулися додому живими та неушкодженими. Я сподіваюсь, що скоро настане мир та спокій у нашій країні і закінчиться це жахливе кровопролиття!

Слава Україні!

Героям Слава!

2203
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31