Психолого-педагогічний факультет
Початкова освіта. Психологія. Соціальна робота.

8 грудня 2017 року о 10.40 в аудиторії № 312 психолого-педагогічного факультету під керівництвом заступника декана з виховної роботи Размолодчикової І.В. спільно з представниками  Другого криворізького міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, проведено семінар-тренінг «Практичне вирішення питань захисту особистих прав дітей і дорослих».

На семінарі піднімалися питання: повернення коштів за неякісний або непідходящий товар; як безпечно купувати через Інтернет; що треба знати, щоб захистити себе та ін.

Під керівництвом директора  центру Касьяна Миколи Степановича та спеціаліста Орещук Любов Михайлівни майбутні соціальні педагоги розігрували ситуації і намагалися їх вирішити правовим шляхом.

Студенти мали змогу ознайомитися з новими поняттями – кібер-грумінг, кібер-булінг, навчалися самі як у майбутньому захистити дітей від цих небажаних проявів нашого суспільства.

У дискусії приймали участь і викладачі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи зав. кафедри Шимко І.М. та  Суятинова К.Є.

Дякуємо керівництву Другого криворізького міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за цікаву, змістовну, практичну зустріч. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

IMG 1152IMG 1162IMG 1164IMG 1173IMG 1177IMG 1179IMG 1184 1

3339
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша