Криворізький державний педагогічний університет, первинна профспілкова організація та студентська рада КДПУ мають честь оголосити про проведення V осінньої сесії Школи молодіжного лідерства «ПроЯв». Осіння сесія Школи відбудеться у м. Кривий Ріг 8 – 11 жовтня 2017 р. Тема осінньої сесії: «Формування особистого іміджу студентського лідера як соціальний капітал ВНЗ».

Новинка V ювілейної сесії - участь у Всеукраїнському молодіжному форумі «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету» (10 жовтня 2017 р.).

Школа функціонує з 2013 р. на базі Криворізького державного педагогічного університету з ініціативи та за організаційної участі первинної профспілкової організації КДПУ. Організаторами Школи також є психолого-педагогічний факультет та студентський клуб Університету.

Осіння сесія Школи у 2017 році проходить за підтримки Національного Студентського Союзу.
Діяльність Школи спрямована на формування і розвиток лідерських компетенцій студентської молоді як нової суспільно-політичної еліти, підвищення її соціальної культури в процесі соціально-психологічної роботи.
Основними завданнями Школи є:

  • організація та проведення заходів щодо формування в студентської молоді лідерських якостей та становлення в неї активної життєвої позиції лідера;
  • забезпечення практичної реалізації набутих лідерських компетенцій;
  • налагодження партнерських стосунків з іншими школами лідерства задля обміну досвідом, а також персонального брендінгу випускників Школи та самої Школи як соціального проекту;
  • соціальне практикування на базі державних та громадських організацій;
  • розробка, видання та поширення науково-методичного забезпечення соціально-психологічної роботи із формування лідерських компетенцій студентської молоді;
  • вивчення та впровадження в практику роботи Школи передового вітчизняного й зарубіжного досвіду щодо формування лідерських компетенцій студентської молоді.

Школа працює під девізом: «Від ініціативи – до активних дій!».

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі. 

Організаційний внесок – 250 грн. – покриває витрати учасників на триразове харчування та проживання у студентському гуртожитку КДПУ.

Оргвнесок скасовано!

V Осіння сесія Школи молодіжного лідерства ПроЯв відбуватиметься за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США)! У рамках Програми національних обмінів ми виграли мікрогрант і налагоджуватимемо зв’язки між молоддю різних регіонів України в рамках проекту «Містки громадської активності». Мікрогрант покриває значну частину витрат на організацію заходу. Тому оргкомітет ухвалив справедливе рішення скасувати організаційний внесок учасників!

10 жовтня 2017 р. у рамках роботи Школи відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум «Університет для молоді – активна молодь для розвитку університету» та презентація посібника для керівників органів студентського самоврядування, написаного студентами українських ВНЗ для студентів.

Програма осінньої сесії Школи.

Останній день подання

заявки

на участь у Школі – 29 вересня 2017 року до 23.59.
Додаткову інформацію можна отримати за тел.: +38(097)503-67-17, Неділько Марія – художній керівник студентського клубу КДПУ, або написавши на електронну адресу Школи: [email protected].

2407
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31