Кафедра англійської філології
Факультет іноземних мов

Одразу по закінченню школи (Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 61) в 1994 році я вирішила вступити до щойно відкритого факультету іноземних мов (англійська та німецька мова) КДПІ, оскільки завжди мріяла володіти іноземними мовами. Нас, студентів І курсу, зустріла плеяда потужних, освічених, енергійних та талановитих викладачів закладу.

Навчання в інституті захопило з першого дня, оскільки радикально відрізнялося від шкільного (переважно методиками викладання).Протягом 5 років навчання ми отримали неоціненні знання та навички з безпосередньо англійської мови ( а також мали змогу порівнювати її з американською на практиці під час занять з американцем – викладачем), німецької мови ( як другої мови), методик викладання та інших предметів, необхідних для якісного викладання в школі.Високий рівень культури, професійна майстерність, людська мудрість, нестандартні підходи у викладанні, цікаві практичні методи та прийоми – неоціненний скарб, який мені пощастило отримати у цьому закладі, що мені і надалі допомагає у роботі в рідному навчальному закладі.

Працюючи в школі понад 16 років, часто згадую дієві та корисні поради своїх викладачів університету. Поєднання знань, отриманих у стінах педагогічного університету, з власним баченням викладання та виховання підростаючих поколінь допомогло мені передати дітям той запал, енергію та прагнення до вивчення іноземних мов. Пишаюся тим, що майже щороку випускники моєї школи вступають до факультету іноземних мов Криворізького педагогічного університету, а згодом продовжують нелегку, проте важливу та гідну справу – вчити наступні покоління.

IMG 1655

Павлиш Наталія Валеріївна,
Вчитель вищої категорії (старший вчитель) КЗШ № 61

4015
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30