Фразу «Искусство требует жертв» слышали практически все. Не важно, решили вы
Среди широкого ассортимента печатной полиграфии, особое место занимают блокноты.
ЗНО - це найважливіший іспит кожного випускника, який відкриває йому шлях у велике
КТ представляет собой высокоинформативную медицинскую диагностику, основанную на
Украинские интернет-пользователи могут узнать все последние новости мира и
Работа в ЕС кажется приемлемой альтернативой на фоне низкооплачиваемых вакансий в
Если вы владелец Айфона, то точно замечали, что уровень заряда на вашем устройстве
Неотъемлемым атрибутом любой организации является рекламно-информационная
Стандартные шары латекса используются для создания подобных изделий. Внутри
Изысканные аксессуары будут прекрасным дополнением каждого стильного образа.

ЗНО - це найважливіший іспит кожного випускника, який відкриває йому шлях у велике майбутнє. Кожному школяру при закінченні школи доведеться пройти це важливий етап життя. Саме результати будуть визначальними щодо можливості вступу на бюджетну форму навчання та й взагалі до омріяних вищих навчальних закладів. Освітній центр «11-a.com.ua» надає якісні послуги щодо підготовки до цього важливого іспиту.

Навіть, якщо навчання в школі відбувалось на досить високому рівні, підтягти той чи інший предмет також зайвим не буде. Однак, реалії все частіше вказують на те, що державна освіта не дає дітям достатньо знань та не здатна зацікавити.

ЗНО-підготовка в освітньому центрі на дуже високому рівні. Спеціалісти готують до успішного складання іспиту з усіх предметів. Перевагою центру це наявність безкоштовного першого заняття. Майбутній випускник може спробувати перше заняття з будь-якого предмету на вибір, та переконатись у якості нашого навчального процесу.

Ефективна підготовка до ЗНО - запорука успіху у майбутньому

Випускний іспит для майбутніх абітурієнтів вимагає від кожного учня хороших знань із необхідних предметів. Освітній центр 11-А скоординовано працює з випускниками, батьками та вчителями. В процесі підготовки до ЗНО, спеціалісти центру враховують наступні фактори:

  • Правильна та систематизована подача навчального матеріалу.
  • Заповнення наявних в учнів «пробілів» знань.
  • Обробка реальних завдань як тестових, так і письмових.

Не останнє місце займає й моральна підготовка випускників. Досить часто хвилювання не дозволяє використати свої знання на повну. Тому в обов'язки викладачів центру входить правильне налаштування на майбутній іспит. Після курсів в освітньому центрі «11-А» дитина йде на іспит знаючи, що її чекає і набагато менше хвилюється.

Чітке виконання викладачами підготовчого плану дозволяє випускнику отримати хороші знання, відповідно високий бал і вступ до бажаного ВНЗ.

Особливості підготовки до ЗНО

Підготовка до ЗНО - важливий етап. Навчання в центрі відбувається невеликим групами учнів, відповідно до рівнів знань. Це допомагає викладачу приділяти увагу кожному. Професіонали центру планують заняття якісно, цікаво, орієнтуючись на сучасні методики, тому дітям навіть найскладніші теми слухати цікаво. На кожному занятті панує дружня та творча атмосфера. Вчителі завжди вміють знайти спільну мову з учнями. Вони із задоволенням діляться власними методами навчання, розповідають про підказки та лайфхаки, які можуть стати у пригоді під час здачі іспиту, а також разом з учнями працюють над аналізом помилок.

Програма курсів підготовки до ЗНО включає найсучасніші практики навчання, які допомагають досягати хорошого результату та складати іспити на «відмінно».

Формати навчання

  • Класичний формат навчання. Він підходить для випускників, які знаходяться в Хмельницькому чи Тернополі. Заняття мають затверджений розкладом, їхня тривалість складає 1,5 години.
  • Дистанційний формат навчання. Такий формат дозволяє навчатись в освітньому центрі 11-А випускникам з будь-якого міста України. Для достатньо мати комп’ютер та інтернет. Дистанційний формат – це не записані готові відео, а справжній урок, тривалістю 1,5 години.

Підготовка до ЗНО в освітньому центрі 11-А – це новий та якісний формат освіти, який допоможе позбутись хвилювання, отримати знання та скласти іспит на максимально високий бал.

18634
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30