аспірантка кафедри соціології та масових комунікацій, кореспондентка прес-центру

Зустрічаймо, Новий Рік!

28 Грудня 2017, 16:42

     New Year’s message! 

                                                                                                                                                   Фото з мережі Інтернет

Зимова пора року – це час для справжнього чарівництва. Усі ми родом з дитинства і найприємнішими спогадами  для кожного  є новорічна метушня. Яскравий світ різнокольорових гірлянд, ароматний запах мандарин, красуня-ялинка, новорічні подарунки – усе це є атрибутом свята. Кожного року люди завмирають в очікуванні бою годинника, щоб загадати найбажаніше. Хтось пише бажання на папірець та спалює, хтось просто мовчки його промовляє, і не зважаючи на те, що ми вже дорослі, ми немов діти віримо у дива. Новий Рік є дивовижним святом, що об’єднує людей за святковим столом. Існує в народі така думка: «Як зустрінеш Новий Рік, так його й проведеш».

Тож як необхідно зустрічати новий 2018 рік? Зараз розберемось.

Залишилось зовсім небагато часу і кермо влади прийме у свої надійні лапи Жовта Земляна Собака, яка буде царювати весь наступний рік. Вона офіційно вступить у свої повноваження у середині лютого. Собака  символізує вірність, відданість та мудрість. Рік «чотирилапої» обіцяє для Педагогічного справжній вибух творчості, приголомшливі відкриття та неймовірні проекти. Щоб задобрити головну героїню свята, необхідно дотримуватись таких вимог:

  1. Одяг для жінок повинен бути в жовтих тонах

Цьогорічна палітра охоплює великий спектр кольорів від спокійних блідо-жовтих до яскравих, запальних золотистих відтінків. Кожен зможе скомпонувати образ, який буде повністю відповідати власному настрою.

  1. Make Up

Рік Собаки дозволяє виглядати чарівно без всіляких табу. Повсякденний макіяж добре доповнить витончений, ніжний образ, а яскравий зробить з Вас справжню  зірку вечора.

  1. Вбрання для чоловіків з «родзинкою»

Собака асоціюється з певною стабільністю та вірністю. Саме тому, чоловіки можуть не змінювати традиціям та спокійно зустрічати Новий Рік у костюмі. Проте можна експериментувати та відійти від класики. Доречним буде використання таких кольорів, як  кава з молоком, теракотовий, кремовий, горіховий, пісочний.

  1. Інтер’єр

Для «вусатого» дуже важливо, щоб атмосфера навколо була затишною та приємною. Тому не полінуйтесь, а приділіть цьому належну увагу. Не варто компонувати багато відтінків у декорі одразу. Оберіть один-два близьких для Вас, і зосередьтеся на них. Декоративні свічки, гілочки ялини або сосни, сніжинки – створять емоційне задоволення.

  1. Страви до столу

Собака – це тварина, яка дуже полюбляє поласувати смачненьким. Прислів’я говорить: «Собака ненажера, а кішка ласкун», тому на столі повинно бути багато страв, щоб догодити вибагливій господарці.

  1. Зустріч у родинному колі

Усім давно відомо, що собаки не люблять самотність і дуже сумують за господарями коли їх немає. Проведіть Новий Рік у великому родинному колі, подаруйте посмішки один одному та насолодіться цим моментом. Пам’яйте сім’я – це найдорожче, що є у кожної людини.

Звичайно, необов’язково дотримуватись всіх цих вимог, проте чому б не спробувати? Можливо, саме рік Жовтої Земляної Собаки виконає Ваше довгоочікуване бажання, відкриє нові можливості, познайомить з новими друзями та подарує любов.

 

Напередодні новорічних свят хочемо  привітати весь викладацький склад і студентство та побажати, щоб прекрасні зимові свята принесли Вам мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!  Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача!

Залишити коментар

Ярослав Шрамко
ректор університету, професор
Ганна Віняр
директорка бібліотеки (2009 - 2022 роки)
Прес-центр
Прес-центр
Єлизавета Кучерган
викладачка кафедри фізичної культури та методики її викладання (2016 - 2022 роки)
Дмитро Бобилєв
завідувач кафедри математики та методики її навчання, доцент
Тетяна Крамаренко
доцент кафедри математики та методики її навчання
Валерія Безуглова
аспірантка кафедри соціології та масових комунікацій, кореспондентка прес-центру
Едуард Євтушенко
в. о. завідувача кафедри ботаніки та екології, доцент
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31