Кафедра ботаніки та екології
Природничий факультет

   6 листопада 2018 р. студенти 1-3 курсів, магістри другого року навчання природничого факультету, викладачі кафедри ботаніки та екології, української літератури і працівники бібліотеки долучилися до заходу, присвяченому святкуванню 100-річчя від дня народження Олеся Терентійовича Гончара – українського письменника, громадського діяча, академіка НАН України, автора відомих творів «Прапороносці», «Тронка», «Собор», «Берег любові», «Людина і зброя» тощо.

   Особливістю цього заходу було залучення команд студентів першого та другого курсів до інтерактивних конкурсів, розроблених студентами третього курсу: "Обери фото", "Продовж рядок", "Вгадай назву твору", "Творчий конкурс", конкурс "Хвилинка" та ін.
Дякуємо доценту кафедри української та світової літератур Онікієнко Інні Миколаївні за цікаву та змістовну розповідь про життя і творчість О.Гончара.
Враженнями від творчості письменника поділилася і директор бібліотеки нашого університету Ганна Миколаївна Віняр. Співробітники бібліотеки також ознайомили з віртуальною виставкою щодо творчості Олеся Гончара.
Викладачі нашої кафедри усвідомлюють величезне значення діяльності, спрямованої не тільки на підготовку висококваліфікованого фахівця-біолога, еколога, але і важливість виховної роботи, що сприяє гармонійному розвитку особистості, формуванню загальної культури, національної свідомості.
Зав.кафедри ботаніки та екології Яна Вячеславівна Маленко та заступник декана з виховної роботи Вікторія Вікторівна Перерва наголосили на важливості проведення та залучення студентів усіх курсів до загально факультетських та загально університетських заходів.
Треба відзначити, що студенти природничого активно і творчо підійшли до підготовки заходу вшанування пам’яті видатного діяча України, а деякі з них виявили власні неабиякі артистичні, літературні здібності та таланти.
Саме таким – небайдужим, багатогранним, креативним, висококультурним повинен бути сучасний викладач, вчитель.

 

 

1 новый размер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Я.В.Маленко

 

 

 

 

 

6058
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30