Кафедра біології та екології
Природничий факультет

27 травня 2024 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому, головний бухгалтер університету та начальник відділу кадрів. Під час наради обговорено стан готовності до друку документів про вищу освіту випускників бакалаврату.

З основного питання під час наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала присутніх про виконаний обсяг роботи з підготовки документів про вищу освіту випускників першого (бакалаврського) рівня. Зокрема, Ольга Володимирівна зауважила, що розпорядженням по навчально-методичному відділу від 05 березня 2024 року № 16 «Про організацію роботи з виготовлення додатків до дипломів» визначено основні завдання з підготовки документів до друку. Наразі особи, відповідальні за підготовку документів, вносять необхідну інформацію до генератора єврододатків; деканами факультетів організовано перевірку персональних даних студентів; інформаційно-обчислювальний центр здійснює систематичний моніторинг програмного забезпечення для формування додатків до дипломів; навчально-методичним відділом забезпечено контроль за правильністю відомостей, внесених у генератор.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив на потребі своєчасної організації виготовлення й видачі документів про вищу освіту випускникам бакалаврату.

Також під час наради виступила Сокіряка С. А., начальник відділу кадрів, яка повідомила про необхідність надання до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки інформації, визначеної Порядком організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженим постановою КМУ від 30 грудня 2022 р. № 1487.

В обговоренні взяли участь проректори та декани факультетів.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що відповідно до листа МОН України від 20 квітня 2023 року № 1/5528 «Про надання роз’яснень», якщо здобувачі освіти не оформили належним чином військово-облікові документи та не подали їх до ЗВО у визначений законодавством термін, навчання має бути припинено шляхом скасування наказу про зарахування на навчання в частині таких здобувачів.

У різному виступили:

  • Остроушко О. А., перший проректор, яка оголосила, що КДПУ продовжує співпрацю з Харківським національним університетом повітряних сил імені Івана Кожедуба, тому студенти мають змогу одночасно з основним навчанням пройти військову підготовку офіцерів запасу;
  • Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка нагадала про проведення виробничих зборів зі студентами випускниками бакалаврату та магістратури, а також анонсувала організацію й проведення об'єктового тренування з цивільного захисту;
  • Хараджян Н. А., голова профкому університету, яка повідомила про профспілкові збори, заплановані на 28 травня 2024 року.
26636
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30