Кафедра біології та екології
Природничий факультет

23 вересня 2024 року відбулася нарада при ректорі університету, у якій узяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету. Тема наради – стан готовності факультетів до нового навчального року.

Під час наради виступила Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка закцентувала увагу, що основними документами, які визначають низку завдань, пов’язаних з організацією освітнього процесу на початку начального року є наказ від 07.06.2024 року № 241 «Про завершення 2023-2024 н. р. та про підготовку до 2024-2025 н. р.» та розпорядження по навчально-методичному відділу «Про організацію початку навчального року» від 28.08.24 № 59. Доповідаючи, Ольга Володимирівна зазначила, що стан організації початку нового навчального року можна вважати задовільним, оскільки запланований обсяг робіт в основному виконано. Зокрема, деканатами своєчасно ліквідовано академічні заборгованості, а також упорядковано відповідні відомості; завершено роботу зі студентами-контрактниками щодо оплати навчання і підготовлено низку наказів таких, як-от: на переведення студентів на наступний курс, про розподіл студентів по групах, а також на призначення старост і кураторів академічних груп. Окрім того, упродовж вересня проведено засідання стипендіальної комісії університету та організаційні збори для першокурсників заочної форми бакалаврату; складено постійні розклади занять; зараховано студентів першого року навчання до ЕНК на платформі MOODLE; науково-педагогічними працівниками оновлено електронні навчальні курси в СУЕНК університету; студентами за потреби оформлено індивідуальні графіки навчання тощо.

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

За результатами обговорення ректор Шрамко Я. В. наголосив на вагомості належної організації початку навчального року та необхідності продовжувати цю роботу протягом всього навчального року.

У різному виступили:

- Баруліна Ю. О., проректор з науково-педагогічної роботи, яка анонсувала проведення низки заходів, запланованих на кінець вересня, зокрема – звітно-виборчої конференції студентської ради університету;

- Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка повідомила про організацію зустрічі з особами, відповідальними за студентську наукову роботу, а також наголосила, що, задля покращення рейтингових показників Webometrics, науково-педагогічним працівникам необхідно оновити зміст профілів у Google Академії та ORCID та переглянути персональні сторінки на сайті університету;

- Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка нагадала про завершення реєстрації на вибіркові дисципліни студентів магістратури першого року навчання.

27316
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30