Кафедра біології та екології
Природничий факультет

козак of 2

Краєзнавство – це не тільки навчальна дисципліна й галузь наукового знання, це – поклик душі. Викладачі КДПУ активно долучаються до різноманітних краєзнавчих проєктів. Як раніше повідомляв прес-центр, вони беруть участь в Історичному проєкті, організованому онлайн-медіа «НевтомнЕ». Цього разу учасником проєкту став завідувач кафедри туризму та економіки факультету географії, туризму та історії КДПУ, кандидат географічних наук, доцент Володимир Леонідович Казаков.

козак of 3

Днями на базі Десятої бібліотеки для дорослих відбулася Q&A-сесія, під чаc якої кожен мав можливість поставити питання Володимиру Казакову. Любов до своєї Батьківщини починається з рідної домівки, вулиці, школи – там, де ти народився, де пройшли твої дитячі та юнацькі роки. Хто, як не експерт з індустріального туризму, найкращий гід України 2021 року за версією Ukraine Tourism Awards, яким є пан Володимир, може відповісти на всі питання, пов’язані з географічним краєзнавством й організацією туристичної діяльності?

козак of 1

«Одним із найболючіших питань регіону є екологія. Дуже тішуся, що ті, хто прийшли на зустріч, задавали й екологічні питання у тому числі наприклад, про стан річок Інгулець та Саксагань. І що потрібно зробити для покращення стану водних артерій міста?», – прокоментував свій виступ Володимир Казаков.

Зустріч у форматі «Відкритого мікрофону» пройшла у теплій та дружній атмосфері. Кожен, хто поспілкувався зі знаним краєзнавцем, надихнувся його невичерпною енергією та завзяттям.

Дякуємо організаторам за гостинність та запрошення науковців КДПУ,
а всім учасникам – за любов до рідного міста та небайдужість!
27105
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30