Кафедра біології та екології
Природничий факультет

img21

Науково-педагогічні працівники Криворізького педагогічного завжди пропонують своїм студентам різноманітні цікаві інновації, розробляють нові методики й стратегії викладання. Особливо це стосується вивчення прикладних дисциплін, наприклад, спеціальності 242 Туризм і рекреація факультету географії, туризму та історії.

img27

Наприкінці серпня 2024 року викладачі кафедри туризму та економіки КДПУ провели пішохідний туристичний маршрут новими місцями – невідомими стежками Хмельниччини, на яких відсутні марковані дороги і якими не ходять туристичні групи. Розробником, ідейним натхненником, організатором і керівником-інструктором став зав. кафедри, канд. географічних наук, доцент В. Л. Казаков. У групі, яка складалася з 19 осіб, були як досвідчені туристи, так і початківці.

img30

Пішохідний маршрут передбачав подолати відстань у 55 км й проходив мальовничими місцями Хмельниччини, а саме оглянуті каньйони річок Ушиця та Дністер; пам’ятка архітектури – садиба Скібневських (1870 р.); однойменний парк; водоспади Лотоки, Бурбун; природний лісовий заказник Сокілець; давня церква Покрови (1840 р.). Також група відвідала Бакотську затоку, скельний монастир і підземні джерела. Новий туристичний маршрут завершився в історичному й туристичному місті України – Кам'янець-Подільському.

img35

Для того, щоб опанувати спеціальність «Туризм» студентам потрібна ґрунтовна теоретична та практична підготовка. Різноманітні навчальні дисципліни, які пропонуються студентам, стануть у пригоді майбутнім організаторам та менеджерам туристичної галузі, екскурсоводам і керівникам туристичних агенцій.

Майбутні фахівці вивчають дисципліни: Екологія та екологічний туризм, Екскурсознавство, Індустріальний туризм, Менеджмент та маркетинг у туризмі, Міжнародний туризм, Організація анімаційної та екскурсійної діяльності, Основи бізнесу та підприємницької діяльності, Туроперейтинг тощо. Для студентів передбачені навчальні практики в турагентствах, з активного та спортивного туризму, екскурсійної справи, методики краєзнавчої роботи та багато інших виробничих практик.

Наша Батьківщина багата на різноманітні мальовничі й цікаві в географічному й історичному плані місця. Вивчаймо їх, мандруймо Україною разом!

27169
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30