Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

 фото min

Відповідно до розпорядження навчально-методичного відділу КДПУ №33 від 19.09.2018 року «Щодо затвердження тем і допуск до захисту кваліфікаційних робіт у 2018-2019 н.р.» протоколом №2 засідання кафедри ДПМ та дизайну від 20.09.2018 р. затверджено тематику кваліфікаційних проектів бакалаврів з дизайну на поточний навчальний рік.

Нагадаємо, що на художньо-графічному відділенні факультету мистецтв по кафедрі ДПМ та дизайну за спеціальністю «Дизайн» захист кваліфікаційних проектів є підсумковою атестацією студентів, що навчаються за ступенем «бакалавр», який надає можливість оцінити рівень їх професійних теоретичних знань та практичних умінь і навичок.

Незважаючи на те, що хід роботи від початку і до завершення здійснюється під контролем керівника проекту, в сучасних умовах освітнього процесу вищої школи кафедра розцінює його як навчально-творчий процес студента, а його успішне виконання – як першу сходинку на шляху до майбутнього творчого та  професійного зростання в обраній студентом галузі.

Окрім цього, переважна більшість заявлений робіт є такими, що мають серйозний прикладний характер, входять до Плану координаційної роботи Художньої ради Криворізького державного педагогічного університету з виконання художніх, проектних та художньо-конструкторських робіт з зовнішнього та внутрішнього оформлення приміщень та корпусів університету на 2018 – 2019 н. р. і будуть виконуватися на замовлення ректорату університету, кафедри ДПМ та дизайну та інших структур КДПУ.

Теми кваліфікаційних проектів завантажити

5776
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша