Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну
Факультет мистецтв

4 жовтня 2024 року відбулася звітна конференція, на якій студенти Криворізького державного педагогічного університету, які протягом другого семестру 2023-2024 навчального року здійснили академічну мобільність у провідних університетах Європи, поділилися досвідом. На початку заходу проректор з наукової роботи Гаманюк В.А. виступила з вітальним словом, підкресливши важливість міжнародного досвіду для розвитку студентів та університету в цілому. Вона підкреслила, що академічна мобільність сприяє розширенню освітніх можливостей і культурному обміну, відкриваючи нові перспективи для студентів.
Серед учасників була Дарина Борита, студентка природничого факультету, яка розповіла про своє навчання, поділилася враженнями від навчання в Гданському університеті та розкрила особливості підготовчого етапу академічної мобільності.

1_1.png
Ярослава Кузьмічова, студентка фізико-математичного факультету, акцентувала увагу на особливостях навчання за програмою Erasmus+.
Валерія Шкурко, студентка факультету географії, туризму та історії, розповіла про важливість міжнародного досвіду та поділилася враженнями про подорожі.
Не менш цікавими були враження Анастасії Бушинської та Наталії Щирбул від навчання за програмою Erasmus+ у Грайфсвальдському університеті. Студентки факультету іноземних мов поділилися досвідом у галузі перекладу та слов'янської філології, підкреслюючи значення мовної компетенції в сучасному світі.

2.png
Завершила конференцію Валерія Безуглова, аспірантка спеціальності «Соціологія», яка розповіла про свій навчальний досвід в університеті Гранади, особливості освітнього процесу та культурні відмінності, які стали для неї справжнім відкриттям. Її емоційна доповідь вразила всіх присутніх.

3.png
Оксана Білозір, начальник відділу міжнародних зв'язків, підсумувала доповіді та заохотила всіх присутніх до участі в програмах академічної мобільності. Вона відповіла на запитання студентів, розповіла про можливості навчання за кордоном і запевнила, що кожен може знайти для себе щось особливе.
Захід став чудовою можливістю для студентів не лише поділитися своїм досвідом, а й отримати нові знання та натхнення для подальшого розвитку.

27508
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31