Дошкільної і спеціальної освіти
Факультет педагогічної освіти

Днями на факультеті географії, туризму та історії відбулося обговорення Освітньо-професійної програми "Історія і суспільствознавчі дисципліни" (ступінь вищої освіти  магістр).  Професор Поморської академії (Слупськ, Польща) Роман Дрозд розкрив унікальну можливість для здобувачів освіти отримати другий диплом, навчаючись у магістратурі провідних університетів Республіки Польща. Навчання у польських університетах відбувається на підставі двосторонніх угод паралельно з навчанням у магістратурі КДПУ.

Польща1Польща

      Програма «Подвійний диплом» – це здобуття вищої освіти за інтегрованими навчальними програмами одночасно у двох навчальних закладах різних країн за рівнями “Бакалавр” та “Магістр”. Тривалість нвчання на магістратурі - 2 роки. 
Заняття проводяться англійською/німецькою та польською мовами.

Студент отримує офіційний статус студента Європейського Союзу, що збільшує шанси для отримання візи до Європейських країн. 

Метою реалізації програм Подвійних Дипломів, підкреслив пан Роман,  є забезпечення можливостей студентам набути досвід навчання в закордонному університеті та збільшити кар’єрні можливості.

Польща2

На зустрічі були присутні завідувач навчально-методичного відділу Ольга Бондаренко, кафедри історії Наталя Печеніна, доцент кафедри Андрій Тарасов.

Польща3

Польща4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наприкінці зустрічі пан Роман відповів на питання викладачів та студентів.

Більше фото

22021
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30