Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

зображення viber 2024 09 26 13 28 34 075

25 вересня 2024 року студенти музично-хореографічного відділення факультету мистецтв провели виїзний концерт на базі КЗО "Криворізький ліцей "Гранд" ДОР".

Організатором концерту та його активним учасником став викладач та концертмейстер факультету Андрейчик Б.О., який не лише розповів про особливості творчого життя на факультеті мистецтв, а й занурив публіку у світ чарівної фортепіанної музики. З перших акордів в концертній залі стало зрозуміло: попереду особлива мистецька подія.

556г446899л

Талановиті студенти факультету мистецтв виконали низку музичних творів, продемонструвавши не лише свої вокальні здібності, артистичність але й жагу до творчості, що надихнула усіх присутніх в залі. Яковенко Яків (кер. Косяк Л.І.) з особливою йому харизмою створив на сцені виняткову атмосферу. Яків продемонстрував не лише технічну досконалість, але й щирість виконання, що робить його виступи яскравими та емоційно насиченими. Виступ Коломієць Дар’ї (кер. Вікторова М.В.) зачарував аудиторію з перших нот. Вона демонструє неймовірну вокальну техніку та емоційність, що пробуджує справжні почуття в слухача. В свою чергу Купінська Анастасія (кер. Косяк Л.І.) наповнила ніжністю і душевністю весь концертний зал, їй вдалось тонко передати емоції та зміст пісень, що робить її виступи зворушливими та незабутніми. Яскравим доповненням концерту став дует у складі Коломієць Дар’ї та Романова Іллі (кер. Вікторова М.В.) який був сповнений чуттєвими моментами і переніс слухачів у світ гармонії та краси. Неймовірною атмосферою позитиву та динамічності запам’ятався виступ Щетініна Івана (кер. Овчаренко Н.А.), який має талант дарувати слухачам не лише музику, а й заряд життєвої енергії та оптимізму. Унікальний вокальний стиль Романова Іллі (кер. Вікторова М.В.) зробив його виступи неповторними та яскравими, що вражають своєю майстерністю і впевненістю на сцені. Особливим поєднанням різних стилів та технік виконання запам’ятався виступ  Чиркінян Гаяни (кер. Косяк Л.І.). Її відчуття інтонації, мелодійності, вміння передати глибину тексту залишили лише яскраві враження.

89бь34

Ліцеїсти та викладачі закладу ознайомились не лише з особливостями яскравого мистецького життя музично-хореографічного відділення, а й з його історією, напрямами підготовки, талановитим викладацьким складом, творчими колективами, випускниками, покликанням на наші контакти тощо за допомогою інтерактивної презентації розробником, якої є заст. декана з організаційної роботи, ст. викладач Ярошенко О.М. Саме за допомогою наочного сприйняття діти мали змогу візуально ознайомитися з творчими здобутками та матеріально-технічним забезпеченням нашого університету.

885ос556

Богдан Олегович та усі студенти отримали щирі слова вдячності від адміністрації ліцею та майбутніх випускників. Про це зокрема свідчать гучні оплески та вигуки «БРАВО» після кожного номера.

Ми в свою чергу висловлюємо найщирішу подяку адміністрації ліцею за теплий прийом і можливість провести наш концерт у прекрасній залі. Цей простір став не лише місцем для виступу, а й платформою, де наші студенти змогли повною мірою розкрити свої таланти, а ліцеїсти – відчути магію мистецтва.

Цей концерт надихнув кожного на нові творчі звершення  та надав змогу відчути переваги та перспективи навчання на музично-хореографічному відділенні. Ми впевнені, що саме завдяки таким зустрічам зростатиме нове покоління митців!

зображення viber 2024 09 26 13 28 15 163зображення viber 2024 09 26 13 28 31 444

 

27356
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Вересень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30