Факультет мистецтв (Музично-хореографічне відділення)
Музичне мистецтво. Хореографія.

сайт1

Історія своєї держави, розуміння основних історичних подій, епох, періодів є основою в формуванні обізнаного громадянина. Зазначена тема прямо перегукується з реаліями сучасного світу, саме тому є вкрай актуальною. Козацтво з давнини славиться своїми легендами, своєю мужністю, які навіки прославили український народ, його волю та міць. Про це вели розмову на кураторській годині студенти групи ХХК-22 (куратор Анбрейчик Б.О., староста Марчук Діана) 31 жовтня 2023 року.

сайт2

Під час зустрічі було розглянуто великий спектр спрямувань: культура, побут, традиції, закони козаків тощо. Особливої уваги ми приділили Запорізькій Січі - колисці українського козацтва. Саме Запорізька Січ була праматір’ю української державності та реальною на той час військово-політичною силою України, яка впродовж тривалого часу протидіяла іноземним загарбникам. Також було розглянуто і інші Січі, їх було аж вісім. Дані утворення стали осередками збереження рідної культури та звичаїв.

сайт

Під час зустрічі студенти вкотре впевнились, що українське козацтво унікальне та важливе явище в історії як нашої країни, так і всього світу.

 

23656
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша