Фізико-математичний факультет
Математика. Фізика. Інформатика.

Спілкування із людьми, захопленими певною справою, завжди призводить до якісних особистісних зрушень. Адже хіба можна залишатися спокійним і відстороненим після зустрічі з людиною, у якої горить вогник в очах та відчувається наявність певного "моторчика". Ось саме заради появи такого, хай навіть невеличкого вогника, чи ба, можливо, навіть і не вогника, а малесенької іскринки, була організована зустріч з доцентом, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри фізики та методики її навчання Володимиром Івановичем Бураком, який із захопленням розповів про своє хобі, що переросло у певний стиль життя - велотуризм. Лекція носила назву "Велотуризм - пізнання, відпочинок, спорт, здоров′я", оскільки приурочувалась до Дня здоров′я.

Володимир Іванович спочатку ознайомив студентів із видами туризму, а потім усю свою увагу зосередив саме на велотуризмі.

imgonline com ua Compressed Px6ezU5ZfBMK

Лектор, звісно ж, не оминув увагою свій найскладніший (поки що) похід до Гімалаїв 2017 року, але більшість запалу дісталося саме походам по рідній Дніпропетровщині та областіх, що межують з нею. Адже наш край такий чарівний і неповторний, ми живемо у безпосередній близькості і до водойм, і до буйної зелені, і до кар′єрів, невеличких острівців, численних історичних пам′яток...

Запрошуємо усіх бажаючих приєднуватись до туристичних мандрівок!

Більше фото - у фотогалереї.

Життя незворотно плине і треба завжди знайти мить, щоб зупинитись і сказати "Життя прекрасне"!

З натхненням і насолодою, Ваш ФізМат!

 

4493
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31