Фізико-математичний факультет
Математика. Фізика. Інформатика.

Пряма мова від викладачів фізико-математичного факультету, які приймали участь у фестивалі:

- кандидат фізико-математичних наук, доцент, доцент кафедри фізики та методики її навчання Світлана Леонідівна Мальченко:

"Початок навчального року, а вже другий фестиваль.... Цього разу - Міжнародний проект "Місто Професій", в якому разом зі студентами (вже магістрами) ми беремо участь другий рік поспіль.
Приємно було бачити здивовані та зацікавлені очі не тільки дітей, а й їх батьків. Під час відвідування локації "Астроном і Я", діти знайомились із зоряним небом, сузір'ями, планетами Сонячної системи та їх супутниками, а також мали змогу навчитись спостерігати наземні об'єкти в телескоп.

Дякую за допомогу своїм помічникам - Івановій Аліні, Даші Чесноковій, Михайлу Дзюричу, Владу Бондаренко та Давиду Миколюку!!!
Далі буде... попереду вечірні екскурсії до обсерваторії КДПУ!".

MyCollages

 

- кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики та прикладної математики Наталя Анатоліївна Хараджян:

"Сьогодні ми вдруге прийшли на Міжнародний проект "Місто Професій". Але зовсім в іншому прояві. В минулому році це була маленька локація, навіть це була спроба локації. Але я побачила, що це цікаво і батькам, і діткам. Тоді ж і народилась ідея створення Школи робототехніки. Дякую Криворізькому державному педагогічному університету, що підтримали та продовжуєте підтримувати ці шалені ідеї!!!

Сьогодні на локації нас було 9 чоловік, і нас було мало, нас не вистачало. З кожним фестом і святом кількість учасників збільшується, збільшується прояв емоцій. Я дуже стомилась сьогодні, проте розумію, що це було шалено драйвово та просто круто.
Я та моя родина вже робозалежні)))))
Приєднуйтесь!!!!

До нових зустрічей))))

P.S. Всі хто записався на заняття чекайте на мій дзвіночок для уточнення деталей. 
Хто ще не встиг - покваптесь кількість місць вже обмежена (067-539-42-95)".

MyCollages 1

Щиро, Ваш Фіз-мат!

5568
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша