Кафедра фізики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет

У рамках угоди про співробітництво з Кафедрою прикладних суспільних наук Сілезької Політехніки (м. Забже, Польща) науковці кафедри соціології та економіки  взяли участь у  IV Міжнародній інтердисциплінарній конференції «ROZWÓJ SPOŁECZNY WOBEC WARTOŚCI: ETYKA – TECHNIKA – SPOŁECZEŃSTWO» («Суспільний розвиток на основі цінностей: Етика – Техніка – Суспільство»), яка відбулася 27-29 вересня 2018 р. у м. Вісла (Польща).

 

На конференції працювали 9 секцій. Більш ніж 50 авторитетних вчених і молодих науковців із Німеччини, Великобританії, Словенії, Словакії, України і Польщі обговорили широке коло сучасних суспільних – етичних, технологічних,  екологічних, освітніх та інших проблем, які мають місце у країнах Європи.

З пленарними доповідями виступили професор Європейської Академії інноваційного та технологічного розвитку Г. Бансе -  «Industry 4.0 between Vision and Reality» та професор Фленсбурзького  Університету прикладних наук М. фон Шилінг - «Technological advances and AI, how they affect the working lives of translators, and what impacts they are having on the education of future translator» (Німеччина).

          

Професор Лобанова А.С. у співавторстві з доцентом Славіною О.С. оголосила доповідь на тему «Соціально-демографічна ситуація у промислових регіонах України: на прикладі Криворіжжя і Донбасу»; завідувач кафедри Грабовець І.В. у співавторстві з доцентом Черноус Л.В. презентували виступ на тему: «Соціальні практики як спосіб конструювання особистістю соціальної дійсності», а к. соціол. н. Комарова О.О. і ст. викл. Братченко Л.Є.  - «Стан і проблеми на ринку праці в Україні».

5715
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31